Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Május 17. 07:34, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Összeveszett a boltossal, tört, zúzott

Összeveszett a boltossal, tört, zúzott

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 34 éves férfival szemben, aki miután tavaly decemberben vitába került egy pápai élelmiszerbolt vezetőjével és tulajdonosával, feldöntött egy állványt és megrongálta a bejárati ajtó kilincsét.

A vádirat szerint az elkövető a testvérével az esti órákban az egyik kisbolt előtt várakozott, miközben fia az üzletben vásárolt. A fiú miután kijött a boltból, azt mondta édesapjának és nagybátyjának, hogy a kiszolgálók az üzletben szidalmazták. A gyermek nagybátyja erre bement a boltba, és számon kérte az üzletvezetőt, valamint a tulajdonost, majd a veszekedést hallva a vádlott követte testvérét, és maga is vitába került a boltban dolgozókkal. A szóváltás közben a férfi végig erőszakosan viselkedett, majd távozásakor szándékosan úgy nyitotta ki az élelmiszerbolt ajtaját, hogy az a mellette elhelyezett hűtőszekrénynek csapódott, és ettől az ajtó kilincse letörött. A vádlott ezen túl egy, a boltban lévő cukrosállványt is nagy erővel feldöntött. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:03, hétfő | Helyi

Kánikula - Fontos kéréseket intézett a lakossághoz a Pápai Vízmű!

A rendkívüli kánikulai időjárás miatt a Pápai Vízmű Zrt. vízbázisán működő berendezések maximális kapacitással működnek.

2022. Június 27. 14:54, hétfő | Helyi

Rendőrségi tanácsok a kábítószer ellenes világnap alkalmából

Óvatosságra intik a szórakozó fiatalokat a pápai rendőrök.

2022. Június 26. 20:33, vasárnap | Helyi

A környék első Petőfi-bicentenáriumi emlékműve

2022. Június 26. 07:17, vasárnap | Helyi

Múzeumok Éjszakája a magasban

Idén először csatlakozott az országos rendezvénysorozathoz a Pápai Vízmű, amely egy víztorony látogatásra invitálta az érdeklődőket.