Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 08. 10:47, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Összeköltözik a Közszolg, a Vízmű és a Méki

Összeköltözik a Közszolg, a Vízmű és a Méki

Legalábbis ami az ügyfélszolgálatokat illeti. Az Árok utca 7. szám alatt található egykori idősek gondozóháza épületét teljes körűen felújítják, ezen a helyen valósul meg az összevont ügyintézés.

A ma délelőtti épületbejáráson Áldozó Tamás polgármester elmondta, a közigazgatásban már megtapasztalt összevont ügyintézéshez hasónlóan kívánják átalakítani a helyi szolgáltatók ügyélszolgálatait is. - Minél komfortosabb és minél könnyebben elérhető kapcsolódási pontokat kell felkínálnia a helyi szolgáltatóknak ügyfeleik részére. Ennek az eszközeként kívánjuk ezt az épületet felhasználni - mondta el a városvezető.

Az épület nemrégiben került a Közszolg Kft. tulajdonába, így a felújítást is a társaság végzi. - Viszonylag leromlott állapotú épület került a birtokunkba, ezért egy komplex felújításra volt szükség. Lecserélésre került a teljes villamosrendszer, belsőépítészeti átalakításra is szükség volt, továbbá kicserélték a nyílászárókat és a tetőhéjjazatot. A festés mellett új burkolatot is kapott az épület. A felújítás 45 millió forintba került, melyet teljes egészében a Köszolg Kft. finanszíroz - tudtuk megMészáros Csabától, a cég ügyvezetőjétől.

Az Árok utcai épületbe szeptember közepén elsőként a Közszolg Kft. ügyfélszolgálata költözik, de rövidesen a Vízmű és a Méki-R Kft. is csatlakozik hozzá. Továbbá a Városgondnoksággal kapcsolatos egyes ügyeket is az Árok utcában lehet majd rövidesen intézni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.