Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 17. 17:00, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) x

Országos élmezőnyben az OTP Ingatlanpont pápai irodája

Országos élmezőnyben az OTP Ingatlanpont pápai irodája

Az OTP Ingatlanpont több mint 70 irodája között immáron második hónapja kerül be a pápai iroda a legjobb tíz közé. Az iroda vezetőjét, Győrffy Tamást kérdeztük a siker titkáról.

Milyen célokat tűzött ki négy évvel ezelőtt, amikor megnyitotta a pápai irodát?

Szerettem volna egy más fajta szemléletet meghonosítani a városban. Az ingatlan értékesítés és vásárlás több annál, mint hogy valaki megvásárol, vagy elad egy ingatlant. Otthonok cserélnek gazdát, sok esetben egy élet munkájától válnak meg emberek, mások pedig egy életre költöznek be új otthonukba. Ezt a folyamatot a legnagyobb körültekintéssel kell segítenünk, minden részletre kiterjedően tájékoztatnunk és képviselnünk az ügyfeleinket. Nagy hangsúlyt fektetünk a kollégáink folyamatos szakmai képzésére, elősegítve azt, hogy mind az eladó, mind pedig a vevő elégedetten tekintsen vissza.

Miért lehet előnyös az, hogy egy olyan pénzintézet áll az iroda mögött, mint az OTP?

Teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani. Ha valaki bejön hozzánk azzal, hogy szeretne ingatlant vásárolni, akkor egy rövid beszélgetést követően meg tudjuk neki mondani azt, hogy mekkora összegű hitelre lehet jogosult. Akár egy hitel előminősítést is tudunk neki készíteni, magyarul nem 1-2 hónap múlva fog kiderülni, hogy alkalmas-e hitel felvételére, vagy sem, ez pedig nagyon nagy előny. Sok esetben fordul elő olyan helyzet, amikor itt derül ki az ügyfél számára, hogy valójában a nagyobb értékű ingatlanok között is keresgélhet, mivel a hitel mellett számos egyéb lehetőséget is igénybe tud venni. Rengeteg támogatás áll már rendelkezésre, gondolok itt a CSOK-ra, falusi CSOK-ra, babaváró hitelre, kamattámogatásra stb., amelyek nehezen átláthatók egy átlagember számára, a munkatársaim viszont felkészültek és segítenek eligazodni a különböző lehetőségek és feltételrendszerek között.

Miért érdemes ingatlaniroda bevonásával vásárolni, vagy értékesíteni egy ingatlant?

Nagyon fontos szempont a biztonság. Sok ember számára az ingatlanja, az egy élet munkájának a gyümölcse. Ekkora összeget nem érdemes kockára tenni, semmilyen szinten. Az OTP Ingatlanpont nagyon szigorú keretrendszerrel és biztos jogi háttérrel működik, amely biztosíték mind az eladónak, mind pedig a vevőnek. Nincsenek kellemetlen meglepetések.
Kiemelném a szakmai segítségnyújtást is. Ez is egy szakma, amit ki kell tanulni, le kell vizsgázni, diplomát kell szerezni annak érdekében, hogy szakszerűen tudjunk segíteni az ügyfeleinknek.
Az OTP Ingatlanpont nagy előnye továbbá az országos rendszer. A kereső ügyféleinknek azonnal tudunk értesítést küldeni, ha olyan ingatlan kerül a látókörünkbe, amilyent keres. Ha tetszik neki, akkor felveszi velünk a kapcsolatot és meg tudja tekinteni személyesen, ha pedig nem felel meg az ízlésének, akkor figyelmen kívül hagyja. Gyorsan tud reagálni a piacra.

Miért lehet előnyös az országos rendszer?

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy nem helybeli vásárol ingaltant a pápai körzetben, de olyanra is bőven akad példa, hogy a pápai irodában ajánlunk más településeken található ingatlanokat az ügyfeleinknek. Rálátunk csaknem 10 ezer országos ingatlanra, így jó eséllyel tudunk segíteni és megtalálni a vágyott otthont mindenkinek.

Miben rejlik tehát a siker titka?

A fiatalos, lendületes összeszokott csapat erejében, akik szakmailag is felkészültek. Itt az idő, hogy Pápa 30 kilóméteres körzetébe is kiterjesszük irodánk szolgáltatásait, ehhez várjuk a csatlakozni vágyó kolléga-jelölteket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:15, kedd | Helyi

Kattant a bilincs - Késsel fenyegette meg élettársát a Pápa környéki faluban

Egy Pápa környéki kistelepülésen élő nő értesítette a rendőrséget 2024. április 13-án este arról, hogy családi házukban élettársa egy szóváltást követően késsel fenyegette meg.

2024. Április 16. 08:05, kedd | Helyi

Esős napok jönnek, mind járművel, mind gyalogosan körültekintőbben közlekedjen!

A meteorológiai előrejelzések alapján ma csapadékos időjárásra számíthatunk. A legtöbb problémát ilyenkor a csúszós utak és a romló látási viszonyok jelentik.

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

2024. Április 13. 14:00, szombat | Helyi

Közletakarítás - Figyelemfelhívó akciót tartottak a Pápai Polgárok

Pápa 800 éves történelmének jelképei lehetnének a belvárosi közlék, mai állapotuk azonban sokkal inkább arról árulkodik, mennyire nem becsülik ezeket a kis utcácskákat sem a városlakók, sem pedig a városvezetés - vélik a civilek.