Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2021. November 22. 08:23, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Őrizetben a két pincefeltörő férfi

Őrizetben a két pincefeltörő férfi

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 18 éves pápai és a 27 éves hosszúperesztegi lakost.

A rendőrök 2021. november 16-án este Pápa-Borsosgyőrön egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit igazoltattak, aki nem tudta igazolni az értékes jármű tulajdonjogát. A 18 éves fiatalt az egyenruhások előállították és gyanúsítottként kihallgatták, a biciklit pedig lefoglalták. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a pápai lakos és 27 éves hosszúperesztegi ismerőse – akit a járőrök 2021. november 17-en este elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak – 2021. november 8. és 15. között betörtek két ausztriai ház pincéjébe. Onnan a lefoglalt elektromos kerékpár mellett több kétkerekűt és egy elektromos rollert is elloptak több mint egymillió forint értékben. A nyomozók a lopott használati cikkeket egy Vas megyei ingatlanban tartott kutatás alkalmával megtalálták és lefoglalták.

A két elkövetőt a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat az illetékes ügyészségen.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse

2021. November 29. 13:53, hétfő | Helyi

Önkormányzati jutalmakat vehettek át pápai rendőrök

Immáron hagyománynak számít Pápán, hogy a város polgármestere elismerést nyújt át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek. Ezúttal az egyik biztonsági cég helyi vezetője is csatlakozott dr. Áldozó Tamáshoz.