Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. December 03. 13:11, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Őrizetben a garázda fiú

Őrizetben a garázda fiú

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság bűntett, zaklatás vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves Pápa környéki fiú ellen.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság bűntett, zaklatás vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves Pápa környéki fiú ellen.

A fiatalembert 2014. december 2-án délelőtt az egyik pápai lakótelepen igazoltatták a járőrök, mivel előzőleg bejelentés érkezett arról, hogy zavartan és agresszíven viselkedik egy középiskola előtt. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a fiú eltűnés miatt körözés alatt áll, ezért előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Figyelemmel arra, hogy ellene két hónapon belül három büntetőeljárás is indult a Pápai Rendőrkapitányságon, valamint a közelmúltban többször kellett körözését elrendelni, mert megszökött a lakóhelyéül kijelölt lakásotthonból, ezért a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya őrizetbe vételét rendelte el. A nyomozások jelenlegi adatai szerint a gyanúsított 2014. szeptember 18-án egy pápai középiskola előtt verekedett társaival, majd november 25-én – szintén Pápán – egy nőt fenyegetett meg, három nap múlva pedig egy pápai lakásotthonban kábítószernek tűnő anyagot foglaltak le tőle a rendőrök.
Az eljáró hatóság 2014. december 2-án a gyanúsított őrizetbe vételét rendelte el.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.