Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 19. 08:52, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Őrizetbe vették a tiszaújvárosi támadókat

Őrizetbe vették a tiszaújvárosi támadókat

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azokat a férfiakat, akik Tiszaújvárosban egy verekedést követően több embert megszúrtak, a sértettek közül egy 29 éves férfi az életét veszítette.

Egy tiszaújvárosi verekedést követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 22, egy 18, és egy 19 éves prügyi férfival szemben - közölte a rendőrség.

A gyanúsítottak 2021. szeptember 17-én 21 óra előtt egy tiszaújvárosi szórakozóhely előtt összeszólalkoztak egy másik társaság tagjaival. Az összetűzés következtében hárman szúrt sérülések miatt súlyosan megsérültek. A három prügyi férfi akkor menekült el a helyszínről, amikor sértettek közül az egyik az utcán összeesett. A 29 éves férfi kórházba szállítása közben az életét veszítette.

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei 22 óra 20 perckor Tiszalúc és Taktaharkány közötti útszakaszon - a bejelentést követő egy órán belül - állították meg azt az autót, amivel a három férfi menekült.

A rendőrségre előállított támadókat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a három férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.