Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Október 20. 17:37, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Őrizetbe vették a pápai rendőrök a bántalmazó férfit

Őrizetbe vették a pápai rendőrök a bántalmazó férfit

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 22 éves helyi lakost.

A rendőrséget 2021. október 18-án délután értesítette a Pápa-környéki településen élő sértett arról, hogy a 22 éves ismerőse bántalmazta. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a férfi az ablakon mászott be az ingatlanba, ahol a nőt több alkalommal megrúgta és a telefonját összetörte. A tettes megpróbálta a sértett segítségére siető férfit is bántalmazni, ám ő ki tudott térni az ütések elől. A bántalmazót a rendőrök még aznap elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, valamint zaklatás és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a bántalmazó 2020 szeptemberétől rendszeresen hívogatta telefon a nőt, üzeneteket is küldött számára, és többször zaklatta őt jelenlétével.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.