Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Április 19. 10:28, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Orbán Imre pápai érdekességekről

Orbán Imre pápai érdekességekről

A Jobbik Pápai Alapszervezetének elnöke sajtótájékoztatón beszélt hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyekről, illetve a 91 millió forintból megújuló Arany János utcai hajléktalanszállóról.

Hulladék
Orbán Imre örömét fejezte ki, hogy a korábban általa kifogásolt Acsádi úti ingatlanról az önkormányzat elszállíttatta a felhalmozott hulladékot, illetve bekerítette a területet, a rendőrség pedig megtalálta a tetteseket. - Ezen nagyon örömteli eset mellett meg kell említenem a Rigó lakótelepet, ahol viszont továbbra is súlyos problémák vannak a szemeteléssel és a szemét elhelyezéssel kapcsolatban.

Marcal
A politikus szerint az illetékeseknek fel kell mérniük a Marcal áradásának következtében kialakult károkat. - Továbbra is le van zárva a Nemesgörzsöny-Egyházaskesző és a Marcaltő-Egyházaskesző közti műút, egyik helyen méteres víz áll az úton. Az érintett utak és hidak felújításán el kell gondolkodni - mondta.

Szennyvíz
Orbán Imre foglalkozott még a mezőlaki szennyvíz elvezetési problémákkal, ugyanis ott lakók hozzá fordultak a Petőfi utcában tapasztalható orrfacsaró bűz miatt. Szerinte egyébként a kormányzatnak meg kellene gondolnia a szippantás díjának csökkentését is, mint további rezsicsökkentést.

Hajléktalanszálló
A Jobbik pápai elnöke szólt az Arany János utcában 91 millió forintból (100%-os Uniós támogatásból) felújítandó hajléktalanszállóval kapcsolatban is. - A bővítéssel együtt összesen 28 hajléktalannak újítanak fel egy épületet 91 millió forintból. Áldozó úrtól kérdezem, nem aránytalan-e ez az ár-érték arány. Fontos kérdés a hajléktalanok elszállásolása is, de miért nem a banki hitelkárosultakat segítik inkább? - tette fel a kérsést Orbán Imre.

Címkék: orbán imre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.