Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Szeptember 12. 13:43, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Orbán Imre: Nincs miért bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól

Orbán Imre: Nincs miért bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól

Kovács Zoltán államtitkár az elmúlt napokban arra szólította fel a Jobbik megyei és helyi vezetőit, hogy kérjenek bocsánatot a nyugdíjasoktól Vona Gábor elnök úr facebook bejegyzése miatt.

"Vona Gábor által leírtak miatt egyáltalán nem kell bocsánatot kérni, hiszen elnök úr egyáltalán nem bántotta meg a szépkorúakat, hanem olyan jelenségekre hívta fel a figyelmet, amelyek elítélendőek, attól függetlenül, hogy milyen korú az ember.

Nekünk tehát nincs miért bocsánatot kérni, ellenben a fideszes politikusokkal!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselőiként bocsánatot kérünk minden azon nyugdíjas honfitársunktól, kitől a kormány, Kovács Zoltán támogatásával elvette a magánnyugdíjpénztár megtakarítását.
Bocsánatot kérünk a kormány és Kovács Zoltán helyett azon rendvédelmi nyugdíjasoktól kiket a Fidesz le „kádárhuszározott”, majd megszüntették a szolgálati nyugdíjuk, végül 15%-kal csökkentették azt.
Bocsánatot kérünk a Fidesz és Kovács Zoltán helyett azoktól a nyugdíjasoktól, kik gyermekei, unokái ma már más országban keresik a boldogulást, mert ma csak az jut tisztességes jövedelemhez Magyarországon, aki a Fidesz klientúrájának tagja.
Bocsánatot kérünk a Fidesz és Kovács Zoltán helyett azon nyugdíjasoktól, kiket a Fidesz központból telefonon zaklatnak, és olyan szöveget olvasnak be nekik, melyek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.
Bocsánatot kérünk a Fidesz kormány és Kovács Zoltán helyett azoktól a rokkantnyugdíjasoktól, kik járadékát elvették vagy visszavágták.
Bocsánatot kérünk a szolnoki fideszes polgármester helyett, aki „vén kurváknak” nevezte a testületi ülésen megjelent idősebb hölgyeket. A fideszesek erkölcsi mélyrepülését jelzi, hogy mindezek ellenére a Szolnok Megyei Közgyűlés kormánypárti többsége Szalay Ferencet választotta az év polgármesterévé.
Bocsánatot kérünk a Fidesz és Kovács Zoltán helyett, hiszen nem a Jobbik kommunikációs guruját ítélték el nyugdíjasok bántalmazásáért, hanem a Fideszét (Habony Árpádot).
Bocsánatot kérünk a Fidesz és Kovács Zoltán helyett azért, hogy - számunkra felháborítóan lenéző és megalázó a kifejezéssel – „nyuggereknek” nevezik a nyugdíjasokat, hiszen a kormánypárt pártigazgatója Kubatov Gábor honosította meg ezt a nyelvezetet a Fidesznél.
Bocsánatot kérünk a Fidesz és Kovács Zoltán helyett, hiszen a Fidesz nem hajlandó megadni a 40 éve robotoló férfiaknak a nyugdíjba vonulás lehetőségét.

Ezen megnyilvánulások, tettek után nem hallottuk Kovács Zoltán szájából az elnézés vagy a bocsánat szót.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében visszautasítjuk azt az aljas, és sehova nem vezető kampányt, melyet a kormánypárt és megyei prominensei mozgalmunk ellen intéztek az elmúlt hetekben.
Az ország nincs olyan helyzetben, hogy szándékosan generált ostobaságokkal foglalkozzunk.
Nagyon sajnáljuk, hogy a kormánypárt és megyei prominensei képtelenek a józan gondolkodásra, képtelenek átlátni a megye problémáit, képtelenek ezen problémákra megfelelő választ adni. Tehát bocsánatkéréssel itt egyedül a Fidesz tartozik! De nem csak a nyugdíjasoktól, hanem az egész magyar társadalomtól! Hiszen elképesztő az a hazugságdömping, amivel nap, mint nap etetnek bennünket.
Ez a kampány melyet most Önök folytatnak, nem vezet sehova.
Egy dologra jó.
Elterelni a figyelmet az Önök közpénz tolvajlásairól, az ország valós gondjairól, az Önök impotens politikájáról.
A józan felvetésekre, együttgondolkodásra, a kritikára vevők vagyunk.
A gyűlöletkampányra nem"
- áll a Jobbik MM közleményében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.