Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2022. Március 12. 17:05, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ölben menekítettek ki a rendőrök egy idős asszonyt

Ölben menekítettek ki a rendőrök egy idős asszonyt

Egy XIII. kerületi társasház első emeleti lakása gyulladt ki március 11-én kora reggel. Az angyalföldi járőröknek köszönhetően senki nem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába március 11-én 5 óra 16 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a XIII. kerület Garam utcában kigyulladt egy lakás – közölte a rendőrség.

A bejelentés után egymás után két angyalföldi járőrpáros is a helyszínre ért, akik azonnal megkezdték a lakók értesítését és kimenekítését.

A második emeleten egy mozgásában korlátozott idős nőt találtak, akit kerekesszékével együtt, ölben vittek le az utcára.

Az egyenruhásoknak köszönhetően senki nem sérült meg. A tüzet pedig a katasztrófavédelem munkatársai eloltották.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.