Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 28. 14:51, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ok nélkül támadt emberekre a pápai K. Olivér

Ok nélkül támadt emberekre a pápai K. Olivér

Egy agresszív férfi kétszer is rátámadt olyan emberekre, akik nem ártottak neki. A vádlottat több mint két év szabadságvesztésre ítélték.

A pápai K. Olivér rablás miatt már éveket töltött rács mögött. A 27 éves férfi tavaly januárban bement a pápai szakrendelőbe, ahol nem csukta be maga után a mosdó ajtaját. Mikor a liftet kezelő hölgy rászólt, a vádlott olyan hangnemben kezdett ordibálni, hogy szólni kellett a biztonsági őröknek - írja a Veol.hu. Az ittas K. Olivér az egyik őrrel is kiabálni kezdett, sértő kijelentéseket tett, majd felé ütött. A csetepaté odáig fajult, hogy a vádlott előkapta a zsebéből a tapétavágó kését, azzal hadonászott. Eközben az őr kezén karcolásszerű sebet ejtett. Összeakaszkodtak, a büntetett előéletű férfi megrúgta az őrt, aki aztán földre vitte támadóját. Időközben a rendőrök is megérkeztek.
Augusztusban a vádlott szintén ittasan tért be a buszpályaudvar várótermébe, ahol szóváltásba keveredett a takarítóval. A köztük kialakult lökdösődésből azért nem lett komolyabb verekedés, mert a vádlott élettársa beállt a két férfi közé, s szétválasztotta őket. Így aztán K. Olivér öklöse nem a férfi arcát, hanem a vállát érte. A vádlottat ismét előállították a rendőrségen.

A Pápai Járásbíróság bűnösnek mondta ki K. Olivért mint különös visszaesőt garázdaság bűntettében, valamint könnyű testi sértés és garázdaság vétségében, ezért két év két hónap börtönre ítélték. A törvényszéken jogerős lett a döntés.

Címkék: garázda, garázdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk