Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2021. November 26. 09:53, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ok nélkül megütött valakit és azt kiabálta, hogy mindenkit megöl

Ok nélkül megütött valakit és azt kiabálta, hogy mindenkit megöl

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 23 éves férfival szemben, aki 2021. június 29-én késő éjszaka Pápán, a Fő téren kiabált, agresszíven viselkedett, egy ott tartózkodó férfit pedig tenyérrel arcon ütött.

A vádirat szerint az ittas elkövető kiabált, többeket megszólított, majd kezében egy körömvágó ollóval a kerékpárján támaszkodó férfihoz ment, akit minden előzmény nélkül megütött. A férfiban komoly félelmet váltott ki a vádlott viselkedése, ezért biciklijét a földre ejtve és azt hátrahagyva elmenekült. Az elkövető mindeközben azt kiabálta, hogy mindenkit megöl, aki elé kerül, és miután a kerékpárt előbb felemelte, majd a földre dobta, a közeli utcába menekülő férfi után futott. A vádlott nem érte utol a férfit, ezért felhagyott az üldözésével. Az ügyészség a vádiratában a megbotránkozást, riadalmat keltő erőszakos cselekményt felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt elkövető terhelttel szemben börtönbüntetés kiszabására és a közügyek gyakorlásától történő eltiltására tett indítványt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.