Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 13. 17:21, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ó, jaj! Mégsem házasodik össze Majoros és Dundika

Ó, jaj! Mégsem házasodik össze Majoros és Dundika

Eddig tartott a lelkesedés.

Majka és Dundika végleg letettek arról, hogy valaha is hivatalosan egybekeljenek. A sztárpár néhány hónappal ezelőtt beszélt arról a nyilvánosság előtt, hogy esküvőt tervez, sőt, már menyasszonyi ruhákat is próbált a gyönyörű modell, ám úgy tűnik, mégsem lesz semmi a frigyből. Majka kijelentette, ő bizony nem dob ki annyi pénzt az ablakon, amennyiben egy lagzi kerül.
Mégsem házasodik össze Majka és Dundika. A rapper hiába kérte meg a Szombat esti lázban táncoló Dundika kezét, elképzelhető, hogy örökre élettársak maradnak.
– Nem lesz esküvőm. Szerintem a házasság, mint intézmény nem működik. Ettől függetlenül nagyon szeretem Hajnit. Együtt élünk, van egy gyönyörű szép gyerekünk, és így majdnem ugyanolyan jogok illetik meg, mintha házastársak lennénk. Emellett pedig arra nincsen most felesleges pármillió forintom, hogy ti berúgjatok – indokolta döntését Majka a Heti hetesben. A Sorry magazinnak azonban nemrégiben még örömmel meséltek a készülődésről.
– Nagyon nagy álmom vált azzal valóra, hogy Majka megkérte a kezem. Nem erőltettem, hogy jegyezzen már el, így még nagyobb volt a meglepetés, amikor egy romantikus születésnapi programon előkerült a jegygyűrű is. Majka már a lánykérésnél kijelentette, hogy nem tud majd a szervezésben részt venni, ezért ne is haragudjak rá – mondta Dundika.
– Az esküvővel is csak azért várunk még pár hónapot, mert Petinek nincs egyetlen szabad szombatja sem, annyit koncertezik. De egyedül is borzasztóan élvezem az esküvőszervezést. Az egyik hétvégén ellátogattam az esküvő kiállításra, mindenféle ötlettel gazdagodtam, olyan csodálatos tortákat láttam, hogy elállt a szavam – lelkendezett Majka párja, majd mesélt az elképzeléseikről.
– Még nem állt össze a fejünkben, milyen lesz a ceremónia, persze elképzeléseink már vannak. Például templomi szertartást nem szeretnénk. Leginkább azt tartjuk szem előtt, hogy mi is és a násznép is felhőtlenül érezze magát egész éjjel – inkább bulinak fogjuk fel. Párom is azt mondja, hogy az esküvő egy gesztus a nő felé – tette hozzá akkor Dundika. Az Új Ász éppen ezért megkérdezte tőle, mi lett az esküvői álmokkal, és meglepő választ kaptunk.
– Nincs szükségünk papírokra a boldogsághoz. Nekünk bőven elég az, hogy van egy csodálatos gyermekünk, és hogy itt vagyunk egymásnak Petivel. Különben is, azért kaptam a jegygyűrűt a születésnapomra, mert Petinek nem volt más ötlete, és tudta, hogy ezzel a gesztussal nagy örömet okoz nekem. Ez így is történt. Szeretjük egymást, nem kell ehhez menyegző – magyarázta Dundika.

Címkék: dundika, esküvő, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára