Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Április 04. 10:41, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Nyőgér István: Az LMP prorgamja nem csak zöld

Nyőgér István: Az LMP prorgamja nem csak zöld

A párt helyi képviselőjelöltje ma délelőtti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy téved az, aki szerint a Lehet Más a Politika csupán zöld ügyekkel foglalkozna.

Nyőgér István elmondta, pártja programja több mint 80 oldalban fejti ki törekvéseiket és emellett külön mukahelyvédelmi programja is van az LMP-nek. - 6-7 országosan elterjedt petícióval szólítjuk meg a választókat. Ilyen az atomenergiával kapcsolatos petíciónk, mely a paksi bővítésről írna ki népszavazást. Az LMP a nők pártja is, ezért mi zöld utat adnánk a nőknek. A párt listáján ez meg is valósult, hiszen minden harmadik jelöltünk nő - mondta el a képviselőjelölt.

A fiatal politikus szólt pártja devizahitelesekkel kapcsolatos elképzeléseiről is, munkahelyteremtési koncepciójukról, valmint a zöld szervezetek 12 pontjáról, melyhez az LMP legtöbb politikusa csatlakozott. Nyőgér István szót emelt a közéleti kérdések átláthatóságáért is. - Térségünkben képviselőjelölt társammal sajtótájékoztatón javasoltuk Ajkán és Devecserben, hogy a Mal Zrt. hozza nyilvánosságra azokat a dokumentumokat, melyek arra adnának választ, hogy miért utasították vissza több alkalommal is a vörösiszap elszállítására tett ajánlatokat. Amennyiben nem hozzák nyilvánosságra ezeket a dokumentumokat, akkor arra lehet gyanakodni, hogy ezt a rövid távú haszonlesésért tették - fogalmazott az LMP helyi jelöltje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.