Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Március 11. 12:09, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Nyitva maradnak az optikák a lezárás idején is

Nyitva maradnak az optikák a lezárás idején is

Az optikák a koronavírus-járvány miatti lezárás idején is nyitva maradnak - tájékoztatta a Magyar Látszerész Szövetség szerdán az MTI-t.

Azt írták, hogy az optikai szaküzletek a magánegészségügy speciális részét képezik, így a szigorítások ellenére zavartalanul működhetnek. Nem kell tehát aggódnia annak, akinek látásproblémája vagy szemészeti panasza adódik a közeljövőben.

Lehetőség nyílik szemüvegjavításra, látásellenőrzésre, a kontaktlencsét viselők kontrolljára. Ha helyben orvosolható a probléma, az optikus szemüveget készít, ha szükséges, akkor szemészeti osztályra küldi az érintettet.

Kiemelték, hogy az optikai szaküzletekben továbbra is minden lehetséges módon - maszkviseléssel, távolságtartással, fertőtlenítéssel - védekeznek a koronavírus-járvány terjedése ellen.

További információk a Magyar Látszerész Szövetség honlapján találhatók - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben