Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 17. 22:24, szombat | Helyi
Forrás: PÁNKE

Ünnepelt a PÁNKE

Ünnepelt a PÁNKE

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete idén is megszervezte a NOE Karácsonyt, melyen 14 Nagycsaládos szervezet képviseltette magát.

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesületének (PÁNKE) tagjai is nagy örömmel készültek az országos rendezvényre, egyúttal ezzel búcsúztatták az idei esztendőt. A pápai TESCO támogatásának köszönhetően a PÁNKE 70 db csokimikulást ajánlott fel a rajzversenyen résztvevő gyermekeknek. Az ünnepséget Gyertyás János a Família Nagycsaládosok Egyesületének elnöke nyitotta meg, a délután folyamán pedig, Székely Hajnalka a NOE elnöke köszöntötte a családokat. A rendezvénynek a Győri ETO Park adott otthont, ahol a szervezők folyamatos programokkal és színpadi produkciókkal várták az ország minden pontjáról érkező NOE tagokat, mintegy 829 főt. A színes programok végén a győri Família Nagycsaládosok Egyesületének tagjai – támogatóknak köszönhetően – minden gyermeket ajándékkal leptek meg.

NOE Karácsonyon a PÁNKE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.