Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Március 16. 12:01, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Netes üzenetekben intézte a drogügyeket

Netes üzenetekben intézte a drogügyeket

A kőbányai rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanújával vettek őrizetbe egy férfit. Autójából és lakásáról drogokat foglaltak le, telefonján pedig az üzletelésre utaló üzenetváltásokat találtak a nyomozók.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei március 14-én reggel igazoltattak egy teherautó-sofőrt Kőbányán. A férfi autójának utasterében a rendőrök három csomagban 3,11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket és 22 nejlontasakban mintegy 30,82 gramm fehér anyagot találtak – közölte a rendőrség.

A nyomozók az igazoltatott férfi XV. kerületi lakóhelyén kutatást tartottak, ahol további 31,6 gramm zöld kábítószergyanús növényi törmeléket, 5,93 gramm fehér anyagot, az adagoláshoz és csomagoláshoz szükséges eszközöket találtak. A sofőr mobiltelefonjának átvizsgálásakor kiderült, hogy férfi üzenetben egyeztetett vásárlóival a szükséges kábítószer mennyiségéről és áráról, valamint gyakran az átadás helyszínéről is.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai a 32 éves T. Norbertet előállították, majd kábítószer-kereskedelem vétsége, valamint kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozók a férfi őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére