Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Július 24. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Nem volt ijesztő: lefogták a bankrablónőt

Nem volt ijesztő: lefogták a bankrablónőt

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szombaton azt a nőt, aki szerdán próbált meg kirabolni egy újpesti bankot, egy robbanószerkezetnek mondott tárggyal.

Egy újpesti pénzintézetbe lépett be szerdán egy nő, és egy robbanószerkezetnek mondott tárggyal fenyegetőzve, egy levelet tett a pultra, amiben több millió forint készpénzt követelt. Az alkalmazott azonban, ahelyett, hogy átadta volna a pénzt, megnyomta a riasztógombot, a biztonsági őr pedig lefogta, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a nőt. A tűzszerészek megvizsgálták a tárgyat, de sem robbanóanyagot, sem robbanószert nem tartalmazott. A 36 éves nőt a rendőrség őrizetbe vette, rablás kísérlete miatt indított ellene eljárást és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság szombaton elrendelt. 

STOP

Címkék: bíróság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.