Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2017. Április 09. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Nem fizetett bérleti díjat, ráadásként kipakolta az albérletet

Nem fizetett bérleti díjat, ráadásként kipakolta az albérletet

Vádemelési javaslattal zárult annak a nőnek az ügye, aki a gyanú szerint fizetés nélkül távozott egy óbudai lakásból. A személyijét viszont ott hagyta véletlenül.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves budapesti B. Klaudia február 2. és február 5. között Budapest III., Lajos utcában egy lakást bérelt, amelyből anélkül távozott, hogy a bérleti díjat rendezte volna a tulajdonos felé. Mielőtt elhagyta az ingatlant, összepakolta és ellopta a lakásban lévő műszaki cikkeket, ágyneműket és tisztítószereket. Azonban saját személyi igazolványát ott felejtette.

A nyomozók B. Klaudiát február 16-án gyanúsítottként hallgatták ki lopás és csalás vétség miatt. Az ügyet a Budapesti rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal küldi meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 21. 06:00, szombat | Kék hírek

Sínek talpfájából lopott - Keresik

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.

2022. Május 20. 12:47, péntek | Kék hírek

Dílerbandát számoltak fel Hajdú-Bihar megyében

Egy kábítószer-kereskedő bűnszervezet hét tagját fogták el a rendőrök kedden Hajdú-Bihar megyében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2022. Május 19. 14:08, csütörtök | Kék hírek

Tizenhatszorosan körözték, elfogták

A fővárosi nyomozók elfogták a tizenhatszorosan körözött férfit.

2022. Május 19. 07:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték az élettársát meggyilkoló nagyari férfit

Nem jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt a férfit, aki tavaly májusban féltékenységből halálra szurkálta élettársát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyarban.