Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Június 23. 12:50, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Nem felelt meg a műszaki előírásoknak a teherautó, a rendőrök előállították a sofőrt

Nem felelt meg a műszaki előírásoknak a teherautó, a rendőrök előállították a sofőrt

A Pápai Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban járt el a szabályszegő sofőr ellen.

A körzeti megbízottak egy Pápa-környéki településen 2021. június 21-én délelőtt igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő 48 éves helyi lakost. Az igazoltatás során megállapították, hogy a sofőr a vezetői engedélyét nem tartotta magánál, valamint a jármű műszaki érvényessége lejárt, továbbá a gépkocsi műszakilag sem felelt meg a jogszabályi előírásoknak. A hátsó lámpaburák több helyen töröttek voltak, a jármű alváza erősen korrodálódott, az egy tengelyen lévő gumiabroncsok szerkezete, teherbírása, mintázata eltérő volt, valamint az első abroncsok az előírt érték alá koptak. A rendőrök a férfit ezután előállították, majd gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szabtak ki vele szemben, és három hónapra eltiltották a járművezetéstől.

A Pápai Rendőrkapitányság a közlekedésrendészeti ellenőrzései során kiemelt figyelmet fordít a nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek kiszűrésére és a szabálysértőkkel szemben gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szab ki, illetve indokolt esetben járművezetéstől eltiltás szankciót is alkalmaz.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.