Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2011. December 20. 07:42, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Nem ad több jelzáloghitelt az AXA

Nem ad több jelzáloghitelt az AXA

A francia tulajdonú bank- és biztosítási csoport magyarországi fióktelepének honlapján egy szűkszavú közlemény található.

Ezen a következő olvasható. 'Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe 2011. december 15. napjától felfüggesztette a jelzáloghitelek értékesítését, így 2011. december 15 -től a Bank ezirányú hitelkérelmet nem fogad be.'

A bankcsoport magyarországi leánypénzintézete masszívan veszteséges. Már a pénzintézeti különadó érzékenyen érintette, majd jött a nyugdíjpénztári rendszer átalakítása (szintén több milliárdos árbevétel kiesés), végül pedig a rögzített árfolyamú végtörlesztés. A bank egyelőre nem kommentálta döntésének hátterét, de valószínűnek tűnik, hogy fokozatosan kivonul a magyar piacról.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: AXA, jelzáloghitel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.