Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Augusztus 11. 07:17, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress

Negyvenötezren látták Prince-t

Negyvenötezren látták Prince-t

A Sziget történelme során talán a legnagyobb sikerű produkciót láthatták a résztvevők kedden, a Sziget nulladik napján, a fesztivál nagyszínpadán 45 ezren vettek részt a legendás Prince koncertjén.

“Nem kétséges, valóban a Sziget történetének egyik legnagyobb produkciótját tudtuk idén “tető alá” hozni - mondta Takács Gábor, a Sziget ügyvezetője. Takács elmondta, nem csak a legnagyobb sikerű, de a legnagyobb költségvetésű show is volt a Herceg koncertje. “Bár a koncert rendkívül jól sikerült, ezt a visszajelzések is igazolják, a bevételek sajnos közel sem fedezték a kiadásokat.” – tette hozzá az ügyvezető.

Szerdától ugyanakkor indul a teljes Sziget-gépezet. A Nagyszínpadon Pulp a headliner, előtte Interpol és mások. A világzenei helyszínen 17 órától indul a tánc és itt az AfroCubism fejezi be a napot. A Rock-Metál új nagyszínpadán a Motörhead hegeszt ma este, míg a magyar zenék nagyszínpadán Quimby lesz a napzáró. Aztán 23 óra utántól már csak a sátrakban szól a zene: például a Party Arénában - mások mellett - Richie Hawtin lép majd fel. Részletes programok a www.sziget.hu/fesztivál oldalon találhatóak.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről