Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Március 28. 09:39, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Ügyészség

Négyen verekedtek össze egy piros lámpánál, Győrben

Négyen verekedtek össze egy piros lámpánál, Győrben

Egy nő, két férfi, és egy buszsofőr csépelte egymást, miután a nő az egyik körforgalom előtt a záróvonalon sorolt be a busz elé.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt négy személlyel, egy nővel, két férfival és egy buszsofőrként dolgozó férfival szemben, akik 2016 nyarán egy közlekedési szituáció miatt verekedtek egymással Győrben.

A buszsofőr aznapi munkáját megkezdve, egy üres busszal haladt Győrben, mikor az egyik körforgalom előtt - már a záróvonalon – sávot váltva besorolt elé egy autó, melyet a vádlott nő vezetett. Mellette társa, a II. rendű vádlott foglalt helyet.

A pirosat jelző első jelzőlámpáig egymást követve haladtak, előttük még egy autó ment, amit a vádlott nő testvére vezetett.

A piros lámpánál a buszvezető leszállt a buszról, az előtte álló autó hoz lépett, majd az ablakon át számon kérte a vezető nőtől és társától a korábbi manővert.

Az anyósülésen ülő férfi és a buszsofőr egymást kezdték el szidni, a buszsofőr a nőt is obszcén szavakkal becsmérelte. A férfi aztán kiugrott az autóból, majd lökdösni és ütlegelni kezdte a buszsofőrt. A sofőr sem hagyta magát.

A verekedésbe az első autót vezető férfi, a nő testvére is bekapcsolódott nekifutásból belerúgott a buszsofőrbe. Némi szócsata után mindenki visszaült a saját járművébe.

Ekkor ugrott ki az autóból a vádlott nő, aki a buszsofőr után indult, és adott neki egy pofont. Lökdösni kezdték egymást, aminek a nő társa azzal vetett véget, hogy kipattant az autóból, majd torkon ragadta és földre vitte a buszsofőrt.

A földről felálló buszsofőr ezután követően arcon ütötte a vádlottat úgy, hogy attól lerepült annak napszemüvege. A másik autót vezető férfi ezt látva nekifutásból újra megütötte a buszsofőrt, majd egymást szidva mindenki visszaszállt a járművébe, a két személyautó pedig a piros lámpajelzés ellenére elhagyta a helyszínt.

A buszsofőrön kívül mindenki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a vádlottakat csoportosan elkövetett garázdasággal, a buszsofőrt ezen felül testi sértés elkövetésével vádolja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk