Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Október 06. 09:04, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Négy újabb fertőzöttet azonosítottak Pápán, tovább csökkent a karanténok száma

Négy újabb fertőzöttet azonosítottak Pápán, tovább csökkent a karanténok száma

Bár több az igazolt pozitív eset, az elmúlt 24 órában összességében tovább csökkent a járvánnyal érintettek száma városunkban - tudatja a Pápa-ma.hu.

Október 4-ről október 5-re 4 újabb fertőzöttet helyezett zárlat alá a hatóság - közülük 2 személy már elkülönítés alatt állt -, 3 pápai zárlatát fel is oldották, így csupán 1-gyel több az igazolt pozitív eset ma este.
3 új elkülönítésről szóló határozat is született tegnap óta, de 3 fő esetében feloldották az elkülönítést, 2 személy pedig zárlat alá került az elkülönítésből, így jelenleg 25 az elkülönítések száma.

Új járványügyi megfigyelésről szóló határozatot 7 személy esetében hozott a hatóság, 20 megfigyelés hatálya pedig lejárt, így pillanatnyilag 83 fő áll megfigyelés alatt a vasárnapi 96 helyett.
Mindez azt jelenti, hogy október 5-én 22 zárlat, 25 elkülönítés és 83 megfigyelés van hatályban, vagyis a 130-ra mérséklődött a karanténban lévők száma.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.