Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2020. Január 06. 17:44, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Négy hétköznapon nem lehet megállni a piac környékén

Négy hétköznapon nem lehet megállni a piac környékén

A két piaci nap mellett a sátrak felállítása miatt is egy-egy napra megtiltották a megállást az új létesítmény környékén.

Január elsejével változott meg a parkolás rendje a piac környezetében, ám sokan megállnak a kijelölt területen, korábban kialakult gyakorlatuknak megfelelően. A sűrűn járőröző közterület-felügyelők egyelőre csupán figyelmeztették az autósokat, de aki ezután is megáll a szóban forgó területen - amelyet minden lehetséges behajtási irányból táblák jelölnek meg - azt meg fogják birságolni.

Mint ismeretes, január harmadikán átadták az új piaccsarnokot és a zöldségárusok mellett a ruhások is visszatértek a Fő térről a csarnok környékére. Azért kellett korlátozni a parkolást, hogy elférjenek az árusító sátrak, amelyek vas szerkezeteit a piaci napokat megelőzően már felállítják a Városgondnokság munkatársai, ezért mindössze szerdán és hétvégén lehet parkolni a piac környékén. Amikor ma délelőtt arra jártunk, több autós fejezte ki nemtetszését, tekintettel arra, hogy a belváros környéke eddig sem bővekledett a parkolóhelyekben.

Címkék: belváros, parkolás, piac

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.