Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. November 30. 13:57, szerda | PR
Forrás: (x)

Ne vedd félvállról a céges weboldalkészítés fontosságát

Ne vedd félvállról a céges weboldalkészítés fontosságát

A céges weboldalkészítés komplex folyamat, amelynek a végén a vállalkozásod sikeres jövőjének a kulcsát kapod a kezedbe: egy olyan honlapot ami az online megjelenésedet garantálja.

Ez lesz az egyik legfontosabb marketingeszköz, amivel elérheted a vevőidet, ügyfeleidet. Ezért fontos, hogy profi webesre bízd az elkészítését!

Milyen teendőid vannak aweboldalkészítés előtt?

Ahhoz, hogy a céges weboldalkészítés gördülékenyen menjen, érdemes konkrét elképzeléseidnek lennie arról, hogy mi a célod a honlappal. Bemutatkozás? Követők gyűjtése? Kapcsolatfelvétel? Értékesítés? Edukáció? Annak ellenére, hogy lényegében mindegyik azért jön létre, hogy kapcsolódási pontot hozzon létre a vállalkozásod és az érdeklődők között, mégis más és más megoldásokat kell majd alkalmazni.

Ha megvan a cél, következhet a megvalósításához való funkciók meghatározása. Például, ha a kapcsolatfelvétel a fontos, akkor létre kell hozni egy külön aloldalt. Itt mindig naprakészen legyen látható az email cím, a telefonszám, a kapcsolati űrlapok, de akár lehetőséget biztosíthatsz az élő chat használatára is.

Viszont, amennyiben értékesíteni szeretnél a honlapon keresztül, akkor érdemes eldöntened, hogy milyen logika alapján legyenek a termékeid, szolgáltatásaid bemutatva. Fontos a fizetési rendszer meghatározása is. Mivel ezer és egy opció van, érdemes szakemberek közreműködését kérned, akik nemcsak a megvalósításban, hanem a tervezésben is segítenek.

A céges weboldal kötelező elemei

Amikor a céges weboldal készítés mikéntje kerül szóba, sokan azt feltételezik egyedül is jól boldogulnak: feltöltenek néhány képet, néhány bemutatkozó sor kíséretében és már özönlenek is a megrendelések. Nos, a sikertelenség és a negatív tapasztalatok hamar meggyőzik őket is arról, hogy ez nem ilyen egyszerű.

Egy céges honlapnak ugyanis vannak kötelező elemei, és a működtetésének is kötelező momentumai. Most csak néhányat említünk meg a sok közül, hogy lásd: sokkal hatékonyabb és sikeresebb lehetsz, ha profikra bízod a munka dandárját.

Kötelező:

- a közérthető céges bemutatkozás - akik a weboldaladra érkeznek általában keveset vagy semmit sem tudnak a vállalkozásodról. Ezért egyértelműen informálnod kell őket arról, hogy milyen terméket/termékeket értékesítesz vagy milyen szolgáltatást nyújtasz. A megfogalmazás legyen mindenki számára érthető, ezért amennyire lehet kerülni kell a szakzsargont.

- a profi szövegezés - a releváns információk mellett hangsúlyt kell fektetned az odalátogatók edukálására is

- a minőségi, folyamatosan frissülő tartalom - a weboldalhoz kapcsolt blog rengeteg előnnyel jár - új látogatókat vonz a honlapra, akik több időt fognak a weboldaladon tölteni. Emellett növeli a feléd érzett bizalmat, hiszen meg tudod mutatni a szakértelmedet.

- az egyedi design - ez azért lényeges, mert ezzel tudsz kitűnni a weboldalak tengeréből. Ha van rá lehetőséged, akkor ne válassz sablon megoldást

- a munkatársak bemutatása - nagymértékben növeli a bizalmat, ha a látogató láthatja azt, aki a weboldal mögött áll.

- a fentebb már említett kapcsolati adatok és a könnyű elérhetőség

- logikusan kialakított oldaltérkép - kulcsfontosságú az olyan egyszerű navigáció, amivel megkönnyítheted az érdeklődő dolgát

És még nem beszéltünk referenciákról, a portfólióról vagy a reszponzivitásról, az On-site és technikai SEO-ról, az analitika fontosságáról és sok-sok egyéb dologról. De ez a céges weboldalkészítés folyamatában már sok másik történet.

Ha már van weboldalad és szeretnéd redesignolni, akkor pedig érdemes a Mad Web weboldalát felkeresned!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.