Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Április 26. 11:18, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nagyon szoros a verseny az Év Körforgalma 2021 címért!

Nagyon szoros a verseny az Év Körforgalma 2021 címért!

A közösségi médiában zajló szavazáson a pápai MIG-21 körforgalom egy hajszállal vezet egy sarkadi szökőkutas körforgalmat megelőzve.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület a Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében hirdetett pályázatot az Év körforgalma 2021 címmel. Tervezőktől és üzemeltetőktől várták a javaslatokat, melyek közül egy szakemberekből álló munkacsoport választott ki tízet, amelyek versenghetnek a lájkokért. A legjobb tíz körforgalom között szerepel a pápai MIG-es körforgalom is, sőt jelenleg vezeti a szavazást. A voksolás május 2-án éjfélkor zárul.

A SZAVAZÁSHOZ NEM KELL MÁST TENNI, MINT AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTANI, ÉS OTT EGY LIKE FORMÁJÁBAN LEADNI A SZAVAZATOT! Hajrá Pápa!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 15:51, csütörtök | Helyi

Halálos baleset történt Celldömölk és Mersevát között

Egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött Celldömölk és Mersevát között.

2021. Május 06. 09:19, csütörtök | Helyi

Nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra kell számítani

Magyarországon tartott nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra és a megszokottnál nagyobb légiforgalomra kell számítani Pápa és Kenyeri térségében 2021. május 15-ig.

2021. Május 05. 13:56, szerda | Helyi

Talált igazolvánnyal váltott kedvezményes menetjegyet

Közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 62 éves asszonyt, aki más nevére szóló hatósági igazolvánnyal váltott magának kedvezményes jegyet, majd azt a vasúti jegyvizsgálónak is bemutatta.