Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Június 19. 07:27, kedd | Belföld
Forrás: mti

Nagyon erős UV-sugárzásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Nagyon erős UV-sugárzásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Kedden nagyon erős UV-B sugárzás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez hétfő este eljuttatott közleményében.

Mint írták: a Dunántúlon a figyelmeztetési értéket meghaladó, 7,7-es UV-B sugárzás várható. Ha lehetséges, 11 és 15 óra között kerülni kell a napozást. Ilyenkor, normál bőrtípusnál, már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet - hívták fel a figyelmet.

A várható UV-B értékek területi eloszlása megtekinthető a www.met.hu/idojaras/humanmeteorologia/uv-b weboldalon - áll a közleményben.

Az előrejelzés szerint kedden a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14-20, a legmagasabb hőmérséklet 27-32 fok között valószínű.

Címkék: nap, Napsütés, sugárzás, uv-b

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára