Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 15. 14:09, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Nagymamáját lopta meg

Nagymamáját lopta meg

Nagymamáját lopta meg az a Pápa környéki településen élő 17 éves lány, aki ellen a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal fejezte be.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 23-án a fiatal lány pénzt kért a vele együtt lakó nagymamájától arra hivatkozva, hogy távol élő édesanyját szeretné meglátogatni. Az idős asszony a ruhák alá rejtett pénztárcájából elővette a vonatjegyre kért összeget és átadta azt unokájának. Ezt követően pár percre magára hagyta a szobában a lányt, aki ezt kihasználva magához vette a 77 éves idős asszony még megmaradt több tízezer forintját is. Rák Szilárd r. törzszászlós és Ruip Lajos r. őrmester körzeti megbízottak másnap a faluban igazoltatták a fiatalkorút, akit az előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki. A lány elismerte tettét, s azt is elárulta, hogy a pénzt azonnal elköltötte ruhákra.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 17 éves lány ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait a napokban vádemelés kezdeményezésével küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.