Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2014. Július 10. 09:09, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Munkaadóját lopta meg

Munkaadóját lopta meg

Munkaadója házába tört be a megalapozott gyanú szerint 2014. július 7-én délelőtt az a 36 éves pápai férfi, akit másnap Vanyolán fogtak el a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Pápa melletti településen élő sértett 2014. július 7-én értesítette a rendőrséget arról, hogy lakásába aznap betörtek és onnan több mint százezer forintot loptak el. Fűzfa László r. törzszászlós, Rák Szilárd r. zászlós és Ruip Lajos r. törzsőrmester körzeti megbízottak a betörés másnapján egy vanyolai utcában igazoltatták J. Antal pápai lakost, akit előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottként kihallgatott férfi vallomásában elismerte, hogy ő tört be a sértett házába, aki egyben munkaadója is volt. Elmondása szerint betegségre hivatkozva nem ment aznap dolgozni, ám buszra ült és felkereste munkáltatója házát. Tudta, hogy a háziak nem tartózkodnak otthon, ezért bement az udvarba, majd berúgta a lakás ajtaját. Célirányosan a hálószobába ment. Az ott levő egyik szekrényt kinyitotta és magához vette a ruhák közé rejtett pénztárcában talált összeget, valamint a mellette levő nylon táskában tartott aprópénzt. A pénzt rövid időn belül kocsmákban költötte el.
A gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyat nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 04. 13:15, szerda | Helyi

Pápai valutaváltóban csalt az alkalmazott

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy valutaváltással foglalkozó nővel szemben, aki sajátos módon károsította meg munkaadóját.

2021. Augusztus 03. 11:54, kedd | Helyi

Új mentőautót kapott a Pápai Mentőállomás

Folyamatosak az új mentőgépkocsi beszerzések az országban, 2010 óta a felére csökkent a mentőautók átlagéletkora.

2021. Augusztus 03. 11:02, kedd | Helyi

Zene – Tánc – Bor – Somló… Somló Fesztivál 2021

2021. Augusztus 03. 08:08, kedd | Helyi

Néma segélykiáltás

A magyar köztudatba a rendőrség egy olyan, nemzetközi porondon feltűnt segítségkérő jelzést vezet be, amellyel a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek akár némán is jelezni tudják, hogy veszélyben vannak.