Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2013. Február 13. 15:41, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Motorlopók őrizetben!

Motorlopók őrizetben!

Lopás megalapozott gyanúja miatt folyik a büntetőeljárás az ellen a három fiatal ellen, akiket február 6-án és 7-én is elfogtak a pápai rendőrök.

Egy szemtanú február 6-án, kora este arról tájékoztatta telefonon a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy a Vajda lakótelepen ismeretlenek épp egy utcán álló motort akarnak ellopni. A helyszínre érkező körzeti megbízottak három sötét ruhás alakot láttak kijönni az egyik háztömb mögül, akikben a bejelentő felismerte a járművet helyéről elmozdító személyeket. A két férfit és női társukat elfogták és előállították a kapitányságra. A meghallgatásukat követően szabadon távozhattak a rendőrség épületéből, ám másnap újabb bejelentések érkeztek arról, hogy az említett lakótelepről – az éjszaka leple alatt – két motornak is nyoma veszett. A nyomozók az előző nap elfogott személyek otthonában házkutatást tartottak, amelynek során egyiküknél rábukkantak az eltűnt motorok egyikére, valamint találtak még nála egy kosárnyi alkatrészt is, ami egy január közepén eltulajdonított kétkerekű gépjárműből maradt meg. A másik robogót a lakótelep egyik bokra alatt fedezték fel megrongált állapotban. A 20 éves gyanúsított elmondta, hogy ezt a motort is el akarta lopni, de nem sikerült elindítania, így azt a helyszínen hagyta.

A többrendbeli lopás elkövetési körülményeinek tisztázása érdekében mindhárom személyt őrizetbe vették a nyomozók.

Címkék: lopás, motor, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse

2021. November 29. 13:53, hétfő | Helyi

Önkormányzati jutalmakat vehettek át pápai rendőrök

Immáron hagyománynak számít Pápán, hogy a város polgármestere elismerést nyújt át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek. Ezúttal az egyik biztonsági cég helyi vezetője is csatlakozott dr. Áldozó Tamáshoz.