Városlista
2024. október 26, szombat - Dömötör

Hírek

2024. Október 22. 10:26, kedd | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Molnár Márk és Némethy Zsolt újra az Aranycsapatban – Az OTP Ingatlanpont pápai irodája az élvonalban

Molnár Márk és Némethy Zsolt újra az Aranycsapatban – Az OTP Ingatlanpont pápai irodája az élvonalban

Az OTP Ingatlanpont pápai irodájának két kiemelkedő ingatlanközvetítője, Molnár Márk és Némethy Zsolt ismét helyet kapott az országos Aranycsapatban.

Ez a rangos elismerés különösen figyelemre méltó, hiszen olyan kollégákkal versenyeztek, akik nagyobb és magasabb ingatlanárakkal rendelkező területeken dolgoznak.

A sikerük egyik titka az ügyfelek iránti elkötelezettségük, valamint az, hogy teljes körű támogatást nyújtanak az ingatlanvásárlás vagy eladás minden szakaszában. Az, hogy az OTP Ingatlanpont országos viszonylatban is kiemelkedően teljesít, köszönhető az összeszokott és magasan képzett csapatnak, amelyben mindenki saját területén kiemelkedő.

Miért válassza az OTP Ingatlanpont pápai irodáját?

Az ingatlan eladásakor vagy vásárlásakor az egyik legfontosabb döntés, hogy kihez fordulunk segítségért. Az OTP Ingatlanpont pápai irodája öt kulcsfontosságú szempont mentén bizonyítja kiemelkedő alkalmasságát:

  1. Tapasztalat és helyismeret: Molnár Márk, Némethy Zsolt valamint Hernádi-Rabi Erika mélyreható ismeretekkel rendelkezik a helyi ingatlanpiacról. Márk az OTP Ingatlanpont egyik legtapasztaltabb tanácsadója, aki az évek során több milliárd forint értékű ingatlant értékesített. Zsolt pedig gyorsan felkapaszkodott a ranglétrán, kiemelkedő eredményeket ért el az ügyfélkapcsolatokban. Erika az ingatlanok eladásában jogi területen mutat kiemelkedő teljesítményt.
  2. Pozitív hírnév: A visszajelzések folyamatosan igazolják, hogy az ügyfelek elégedettek a pápai iroda szolgáltatásaival. A személyre szabott figyelem és a precizitás mindkettőjük védjegye, amely biztosítja az ügyfelek nyugalmát.
  3. Kommunikáció és támogatás: Zsolt kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezik, és képes egyszerűen elmagyarázni az ingatlaneladással vagy -vásárlással kapcsolatos bonyolult részleteket. Márk pedig nemcsak a helyi ügyfeleknek, hanem a kollégáknak is segítséget nyújt a nehezebb ügyletekben. Erika az ügyfelekkel való komunkiációjában valamint jogi nehézségek megoldásában segíti a csapat munkáját.
  4. Professzionalizmus: Az OTP Ingatlanpont ügyfelei mindig biztosak lehetnek abban, hogy minden lépés átlátható és professzionális módon zajlik. A csapat gondoskodik arról, hogy az ügyfelek igényei maradéktalanul teljesüljenek, miközben az ingatlanügyletek gördülékenyen és gyorsan zajlanak.
  5. Innováció és megbízhatóság: Az OTP Csoport tagjaként olyan eszközökkel és lehetőségekkel rendelkeznek, amelyekkel versenytársaik nem. Így ügyfeleik számára biztosítják a legjobb pénzügyi megoldásokat, legyen szó lakásvásárlásról vagy ingatlan eladásáról.

Győrffy Tamás és Hernádi Tamás, az iroda hitelszakértőik szerint a pápai iroda titka az összeszokott, szakmailag magasan képzett csapat. „Az ügyfelek érzik és meghálálják a bizalmukat. Az, hogy Márk, Zsolt és Erika is az Aranycsapat tagjai, azt bizonyítja, hogy mindhárman élen járnak az ingatlanközvetítés világában”

Minden egyes kollégánk Kontráth Ilona, Tüske Patrícia, Árvai Kristóf a csapatot erősítik és tudásban és szakértelemben zárkóznak fel és ezzel is erősítik a csapat egységét. Az OTP Ingatlanpont pápai irodája nem csupán eladásokat és vételi ügyleteket bonyolít, hanem az ügyfelek hosszú távú bizalmát is építi, biztosítva, hogy az ingatlan az egyik legbiztosabb befektetési forma marad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 25. 19:15, péntek | Helyi

Hosszú verseny lesz, mi bírni fogjuk, reméljük a Fabia is!

Villáminterjú Kronome Ákossal a Zemplén Rally előtt.

2024. Október 25. 14:17, péntek | Helyi

Előzzük meg a halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak.

2024. Október 25. 11:21, péntek | Helyi

Elkötöttek egy Hondát, fának hajtottak vele a tizenéves fiatalok

Jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás két fiatallal szemben.

2024. Október 24. 11:14, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy autó a 83-ason

A tűzoltók eloltották a lángokat, forgalomkorlátozásra kell számítani.