Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Július 23. 16:46, kedd | PR

Miért jó a fényképes ajándéktárgy?

Miért jó a fényképes ajándéktárgy?

Ha igazán egyedi fényképes ajándékot szeretnél adni valakinek, akkor mindenképp érdemes átgondolni a fényképes ajándéktárgy létjogosultságát.

Hiszen sokkal érdekesebb, mint egy századik apróság, amit csak feltesz a polcra, vagy éppen továbbajándékoz az illető. Éppen ezért érdemes egy személyre szóló ajándékkal meglepni az ünnepeltet.

Néhány ötlet, mely feldobhatja a mindennapokat

Akkor is jó választás a fényképes ajándéktárgy, ha éppen egy bögrét ajándékoznánk, de így sokkal személyesebbé és stílusosabbá tudjuk tenni az ajándékot.

Gondoljunk csak bele, egy századik póló, zokni, papucs vagy akár bögre is lehet az ajándék, ha az valamiért kitűnik a többi közül. Ilyenkor nem csak megköszönjük, és eldugjuk egy fiók mélyére, hanem igenis értékes, személyes ajándékként kezeljük.

Mennyivel jobban esik a reggeli kávé egy csodaszép fotóval díszített bögréből, esetleg sokkal szívesebben viselünk egy pólót kedvencünk képével díszítve. Ugyanez nagy- vagy dédszülők esetében különösen sokat jelent.

Bögre, póló, falióra vagy párna is elég kézenfekvő megoldás, de a Sooters-nél ennél sokkal nagyobb és tágabb térben gondolkodnak.

Iskolakezdőknek is van néhány hasznos tippünk

Amennyiben csak a felvehető, mindennapokban viselhető, fényképes ajándéktárgyakat vesszük alapul, már akkor is egészen hosszú listát kapunk. Legkedvesebb fotóink helyet kaphatnak baseball sapkán, pólón, táskán, sőt akár még tornazsákon is - erre így sulikezdés táján megnőhet a kereslet. Ez utóbbi az egyik legnagyobb favorit, hiszen egyedi, saját kedvenccel készül, arról nem is beszélve, hogy a gyerekek sokkal jobban óvnak egy ilyen különleges darabot, továbbá kicsi az esélye, hogy elveszítsék valahol.

Ha már itt a suli, akkor elő a saját fotóval díszített tolltartóval. Ugye, hogy vagány, és senki másnak nincs olyan?

Mindenki talál kedvére valót

Így nyáron igazán hasznos ajándék lehet egy egyedi strandtáska, amit már strandtörölközővel, papuccsal már szettként is elkészíthetünk. Igazán remek és tökéletesen egyedülálló ajándék.

A férfiakat se hagyjuk ki a szórásból, hiszen egy egyedi, fényképes telefontok, egy thermo bögre vagy egy vagány egérpad a legunalmasabb napokat is feldobja. Ha az illető szeret sportolni, akkor egy személyre szóló kulacs is megfelelő kiegészítő lehet.

Gyerekeknek kiváló ötlet a fényképes autós árnyékoló, hiszen ki ne örülne egy olyan darabnak, amit egyik boltban se lehet kapni? Nagyobbaknál pedig irigykedhetnek a haverok és a szomszéd autóban utazók.

Ha apróságok közül válogatnánk, akkor arra találtunk öngyújtókat, különböző méretű kulcstartókat, de még poháralátéteket is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | PR

Hogyan ismerhetők fel a száraz szem tünetei, hogy idejében kezeltethesd a problémát?

Bizonyos helyzetekben, például biciklizés vagy futás során, repülőn ülve, egy fűtött vagy légkondicionált szobában könnyen megtapasztalhatod a szemszárazságot.

2024. Április 30. 10:13, kedd | PR

7 dolog, amit jó, ha minden háztulajdonos meg tud javítani magának

Vannak, akik fázisceruzával a fülük mögött születtek és igazi ezermesterként mindent képesek megjavítani a ház körül.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját