Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2019. Január 25. 14:36, péntek | Belföld
Forrás: Kisalföld.hu

Mi vagyunk az Audi - Skandálták a második napja sztrájkoló dolgozók

Mi vagyunk az Audi - Skandálták a második napja sztrájkoló dolgozók

Pénteken is áll a termelés, közös munkásgyűlést tartottak a jármű- illetve a motorgyár dolgozóinak. A logisztikai központban is sztrájkolnak.

Folytatódik a sztrájk az Audi gyárban, pénteken is áll a termelés - írja a Kisalföld. Ezúttal közös munkásgyűlést tartottak a jármű- illetve a motorgyár dolgozóinak, ami azt jelentette, hogy a két, egyébként sok százas tömeg egyesült a vállalat udvarán. Így saját szemünkkel is láthattuk, hogy valóban több ezren demonstrálnak az Audiban. A szónokok között ezúttal a pozsonyi gyárból érkezett delegáció egy tagja is felszólalt, akit érthető módon nagy ováció fogadott a magyar részről.

˝Mi vagyunk az Audi!˝ - skandálták a dolgozók, akiknek a szakszervezet vezetője bejelentette, hogy péntek délután 2 órakor tárgyalóasztalhoz ülnek a vállalatvezetéssel, ennek fejleményeiről a későbbiekben beszámolunk.

A sztrájk ugyanakkor nemcsak az Audi területén, hanem az Ipari Parkban lévő logisztikai központjában is zajlik, ami azt eredményezte, hogy több tucat kamion rostokol most a parkolókban, sem árut felpakolni, sem letenni nem tudnak, hisz a személyzet a többiekkel együtt sztrájkol.

Címkék: audi, sztrájk

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 19:04, csütörtök | Belföld

Halálos késelés miatt emeltek vádat Pest megyében

Vádat emeltek két férfi és egy nő ellen halálos késelés miatt Pest megyében - tudatta a főügyészség közleményben csütörtökön az MTI-vel.

2021. December 02. 17:01, csütörtök | Belföld

Hetven százalékra nőtt az átoltottság

Az egész országban tovább nőtt az átoltottság, melyhez az oltási akció is jelentősen hozzájárult. A jelenleg oltható 12 év feletti lakosság átoltottsága 69,7 százalékos. Az oltatlanokat továbbra is várják az oltópontokon

2021. December 02. 16:06, csütörtök | Belföld

Megkéselte betegtársát a kórház Covid-intenzív osztályán

Átadta az ügyészségnek a nyomozás iratait a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) annak a kínai férfinak az ügyében, aki megszurkálta betegtársát a Honvédkórház Covid 2-es intenzív osztályán.

2021. December 02. 15:04, csütörtök | Belföld

Még egy évig pályázhatnak erdőtelepítésre a települések

A Vidékfejlesztési Programban még egy évig pályázhatnak a települések erdőtelepítési támogatásra, miután a pályázatok beadási határidejét 2022. december 31-ig meghosszabbították