Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Január 25. 14:36, péntek | Belföld
Forrás: Kisalföld.hu

Mi vagyunk az Audi - Skandálták a második napja sztrájkoló dolgozók

Mi vagyunk az Audi - Skandálták a második napja sztrájkoló dolgozók

Pénteken is áll a termelés, közös munkásgyűlést tartottak a jármű- illetve a motorgyár dolgozóinak. A logisztikai központban is sztrájkolnak.

Folytatódik a sztrájk az Audi gyárban, pénteken is áll a termelés - írja a Kisalföld. Ezúttal közös munkásgyűlést tartottak a jármű- illetve a motorgyár dolgozóinak, ami azt jelentette, hogy a két, egyébként sok százas tömeg egyesült a vállalat udvarán. Így saját szemünkkel is láthattuk, hogy valóban több ezren demonstrálnak az Audiban. A szónokok között ezúttal a pozsonyi gyárból érkezett delegáció egy tagja is felszólalt, akit érthető módon nagy ováció fogadott a magyar részről.

˝Mi vagyunk az Audi!˝ - skandálták a dolgozók, akiknek a szakszervezet vezetője bejelentette, hogy péntek délután 2 órakor tárgyalóasztalhoz ülnek a vállalatvezetéssel, ennek fejleményeiről a későbbiekben beszámolunk.

A sztrájk ugyanakkor nemcsak az Audi területén, hanem az Ipari Parkban lévő logisztikai központjában is zajlik, ami azt eredményezte, hogy több tucat kamion rostokol most a parkolókban, sem árut felpakolni, sem letenni nem tudnak, hisz a személyzet a többiekkel együtt sztrájkol.

Címkék: audi, sztrájk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott