Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Március 29. 08:42, csütörtök | Helyi sport
Forrás: nso.hu

Mezszépségversenyt indít a Sport Tv! - Videóval!

Mezszépségversenyt indít a Sport Tv! - Videóval!

A Sport2 futballshow-ja összegyűjti a labdarúgó NB I 16 csapatának mezeit, és a szurkolókkal közösen dönti majd el, melyik a legszebb. A felszerelésbe gyönyörű hölgyek bújtak, így téve még látványosabbá a versengést.

Április elsejétől újabb megméretésen bizonyíthatnak a labdarúgó első osztály klubjai. A Sport2 Harmadik félidő című futballshow-ja öt héten át keresi a bajnokság legszebb mezét, legdivatosabb szerelésbe bújtatott csapatát. A csapatok dresszéről Herczeg Zoltán, ismert stylist és divattervező mondja el őszintén véleményét a Harmadik félidőben. Azt már elmondta, hogy az anyagok minősége kifogástalan, de kritikusan szemlézi majd a felszerelést.

A csapatok szurkolói Lipcsei Bettát és Takács Ritát is szívesen látnák kedvenc klubjuk színeiben. Betta 2011-ben kiérdemelte a Miss Universe Hungary címet, míg Ritáért rajong a stadionokba látogató férfiak nagy része. Ezúttal azonban nem pártatlan nehézbombázókra volt szükség. Betta kereste meg a legszebbeket, és a modellek között több olyan hölgy is van, aki vagy vérbeli szurkolója az általa viselt mezben játszó csapatnak, vagy éppenséggel nem kizárólag a klubért dobog a szíve, hanem valamelyik játékosért is.

A Harmadik félidő nézőinek öt hetük lesz eldönteni, hogy a legszebb hölgyre, vagy a kedvenc mezre szavazzanak inkább. Négy hétig tart a selejtező, amelyben a szurkolók négy négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. A szavazatokat az április elsejei Harmadik félidőtől várják a Sport Tv facebook oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -