Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 30. 12:43, péntek | PR
Forrás: közlemény

Mennyibe kerül a SEO szövegírás manapság?

Mennyibe kerül a SEO szövegírás manapság?

A SEO szövegírás egyre drágább mulatság. Talán nem is gondolnánk, de nagyon felmentek az árak az utóbbi időben-és még nehezebb eldönteni, hogy egy adott összegért tényleg minőséget fogunk-e kapni vagy pedig sem.

Mi befolyásolja a SEO szövegírás árakat?

Rövid kutakodás után az interneten arra a következtetésre jutottunk, hogy a SEO szövegírás árak nagyban eltérnek ügynökségi tevékenység és a téma típusa, cikk hossza függvényében – írja a Gremmédia. Az árak ingadozásának ugyanis több lehetséges oka is van.

Először, gondolkozzunk el azon, hogy egy téma hogyan befolyásolja az árakat. Például: sokkal nehezebb feladat lehet mondjuk az emelt matek érettségiről írni egy jó blogcikket, mint például a növények virágzásáról. Mint megrendelők, el kell fogadnunk, hogy a téma nagyban megszabja az árakat.

Másodszor, gondoljunk arra, hogy egy cikk hossza hogyan befolyásol. Egy tartalmas, akár több ezer szavas cikket megírni sokkal nehezebb feladat, mint mondjuk egy olyan cikket írni, ami mindössze 300 szóból áll. Teljesen más irodalomkutatásra van szükség a két feladathoz.

Mégis mennyibe kerül a szövegírás?

Különféle szolgáltató ügynökségek oldalai böngészve nagyjából 1-2 Ft / karakterár a jellemző. Ez sok vagy kevés? Bizony, hogy nem számít drágának. Egy jó marketing szöveg rengeteg pénzt hozhat a weboldal tulajdonosának.

Általános marketing szövegek árait böngészve láthatjuk, hogy a legjellemzőbb árak nagyjából 10 Ft -os karakterár körül vannak.

Viszont vannak olyan ügynökségek is, amelyek 5-10 Ft / karakteráron dolgoznak. Ők jellemzően vérprofi munkát adnak ki a kezeik közül, nem csupán innen-onnan összeollózott szövegeket nyújtanak.

Konklúzió

Mindig nézzünk alaposan körbe, mielőtt SEO szövegírást rendelnénk valakitől. A SEO szövegírás soha nem volt egyszerű feladat, ezért is kerül sok pénzbe. Azonban ha résen vagyunk, nem lehet probléma.

A cikket írta a Mindenegyben12 blogger csapata.

Címkék: seo, szövegírás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.