Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Április 30. 12:43, péntek | PR
Forrás: közlemény

Mennyibe kerül a SEO szövegírás manapság?

Mennyibe kerül a SEO szövegírás manapság?

A SEO szövegírás egyre drágább mulatság. Talán nem is gondolnánk, de nagyon felmentek az árak az utóbbi időben-és még nehezebb eldönteni, hogy egy adott összegért tényleg minőséget fogunk-e kapni vagy pedig sem.

Mi befolyásolja a SEO szövegírás árakat?

Rövid kutakodás után az interneten arra a következtetésre jutottunk, hogy a SEO szövegírás árak nagyban eltérnek ügynökségi tevékenység és a téma típusa, cikk hossza függvényében – írja a Gremmédia. Az árak ingadozásának ugyanis több lehetséges oka is van.

Először, gondolkozzunk el azon, hogy egy téma hogyan befolyásolja az árakat. Például: sokkal nehezebb feladat lehet mondjuk az emelt matek érettségiről írni egy jó blogcikket, mint például a növények virágzásáról. Mint megrendelők, el kell fogadnunk, hogy a téma nagyban megszabja az árakat.

Másodszor, gondoljunk arra, hogy egy cikk hossza hogyan befolyásol. Egy tartalmas, akár több ezer szavas cikket megírni sokkal nehezebb feladat, mint mondjuk egy olyan cikket írni, ami mindössze 300 szóból áll. Teljesen más irodalomkutatásra van szükség a két feladathoz.

Mégis mennyibe kerül a szövegírás?

Különféle szolgáltató ügynökségek oldalai böngészve nagyjából 1-2 Ft / karakterár a jellemző. Ez sok vagy kevés? Bizony, hogy nem számít drágának. Egy jó marketing szöveg rengeteg pénzt hozhat a weboldal tulajdonosának.

Általános marketing szövegek árait böngészve láthatjuk, hogy a legjellemzőbb árak nagyjából 10 Ft -os karakterár körül vannak.

Viszont vannak olyan ügynökségek is, amelyek 5-10 Ft / karakteráron dolgoznak. Ők jellemzően vérprofi munkát adnak ki a kezeik közül, nem csupán innen-onnan összeollózott szövegeket nyújtanak.

Konklúzió

Mindig nézzünk alaposan körbe, mielőtt SEO szövegírást rendelnénk valakitől. A SEO szövegírás soha nem volt egyszerű feladat, ezért is kerül sok pénzbe. Azonban ha résen vagyunk, nem lehet probléma.

A cikket írta a Mindenegyben12 blogger csapata.

Címkék: seo, szövegírás

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 27. 18:41, kedd | PR

Hogyan válasszuk ki a legjobb Vans csukát a neten?

A rajtad legjobban álló cipőt kiválasztani még akkor sem könnyű, ha Vans rajongó vagy, hiszen csak az Old Skool termékcsalád 87 különböző lábbelit jelent.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 26. 10:06, hétfő | PR

Miért érdemes Lemaitre termékeket vásárolni?

Ahogy a divatmárkák világában, úgy a munkavédelmi ruházatok között is léteznek olyan gyártók, amelyeknek már a nevük garancia a minőségre.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.