Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Június 16. 18:29, szerda | PR
Forrás: (x)

Melyik cipőt válasszuk, ha rossz az időjárás? Mit vegyünk fel, ha a rossz időben is divatosak akarunk lenni?

Melyik cipőt válasszuk, ha rossz az időjárás? Mit vegyünk fel, ha a rossz időben is divatosak akarunk lenni?

A nyár nem csak a tomboló kánikuláról szól, hiszen még a legmelegebb napokon is lehetnek heves esőzések, amelyek pillanatok alatt tönkre tehetik az outfitünket.

Ezért jó, ha a nyári szezon előtt nem csak szandálban, slip-on cipőben vagy sneakers cipőben gondolkodunk, hanem más, könnyű, nyári, de azért „eső kompatibilis” lábbeliket is beszerzünk. Mutatunk néhány érdekes, de mégis hasznos streetwear megjelenést, amelyekkel úgy úszhatjuk meg az esős napokat, hogy közben divatosak és nőiesek maradunk. A nőies és divatos gumicsizma is ebbe a kategóriába tartozik.

A klasszikus nyári bokacsizma

A nők imádják a nyári bokacsizmát, de sokan csakis ősszel és tavasszal viselik, pedig nyáron, egy-egy esős napon is nagyon jó szolgálatot tehet, ha egy ilyen lábbeli is van a szekrényükben, pontosabban a lábunkon. A bokacsizma nagyszerűen párosítható egy leggingsszel és egy hosszabb, deréknál karcsúsított inggel. Persze azért, vigyél magaddal esernyőt is a munkahelyedre. A bokacsizma nem csak rendkívül elegáns, hanem a nagyobb esőtócsáktól sem kell tartanunk, főleg, ha egy magasabb sarokkal ellátott csizmába bújunk.

Gumicsizma nyáron?

Miért is ne? Nem csak a gyerekek viselhetnek gumicsizmát, akik esős időben, előszeretettel céloznak meg minden pocsolyát. Felnőttként nyilván nem az a célunk, hogy a víztócsákba ugráljunk, de valóban nagyon jó választás lehet, hiszen ma már nem csak klasszikus és nem csak fekete gumicsizmákkal találkozhatunk a piacon, hanem nagyon nőies darabokkal is, amely lábbeliknek mind a kialakítása, mind a színvilága lehetővé teszi, hogy jól nézzünk ki, akár még a munkába menet is. Egy pár rózsaszín csizma, egy slim farmerral, egy narancs vagy citromsárga pólóval és egy lazán, a nyakunkba vetett színes sállal, igazi trendi nővé varázsolhat bennünket. A gumicsizma, akár még egy farmer és egy ing kombinációval is elképesztően jól mutat, főleg, ha a csizma és az ing színe harmóniában van egymással. Ha pedig még fiatal és vagány is vagy, akár miniruhával is párosíthatod a gumicsizmát. Milyen kombinációban mutat jól például egy virágos gumicsizma? Egy kantáros mini ruhával és alatta egy olyan színű pólóval, amilyen színű a csizmán lévő virágok is. Legyünk bátrak, a nyár erre is alkalmat és lehetőséget ad, még akkor is, ha borongós és esős az idő.

Ha érdekel, hogy mire ügyelj, gumicsizma kiválasztásakor, ha a gyermekednek is vásárolnál egy trendi darabot, akkor kattints a https://blog.ecipo.hu/mire-figyeljunk-a-gyerek-gumicsizma-kivalasztasakor/ oldalra.

Magassarkú gumicsizma

Most nem a téli, vastag béléssel ellátott csizmára kell gondolnunk, hanem a vékony anyagú, magassarkú csizmákra, amelyek nagyon jól összeilleszthetők a nyári ruhatárunk legtöbb darabjával, legyen szó slim farmerról, egy rövidnadrágról, egy midi vagy mini szoknyáról. Válasszunk esős napon sötét színű magassarkú gumicsizmát, a komor hangulatot pedig törjük meg egy színes, vagány nadrággal, vagy felsővel.

Gumicsizma és mini szoknya

Az esős időjárás ellen hosszú, térdig érő csizmával is védekezhetünk. Egy, az öltözékünkkel, kompatibilis gumicsizmával is nőiesek maradunk, és még attól sem kell tartanunk, hogy beázik a cipőnk. Válasszunk fekete csizmát, amellyel akár még pólóruhát, de egy elegánsabb szoknyát is húzhatunk. A térdig érő gumicsizmák többféle színben és cipzáras változatban is kaphatók. Egyes csizmáknak még magasított sarka is van, amellyel tovább fokozhatjuk a nőies megjelenésünket.

Hosszú szoknyához mit vegyünk fel?

Ha a hosszú szoknyát, ruhát kedveled, akkor sem kell elkeseredni, van megoldás. Válassz egy sötétebb, boka gumicsizmát és egy lenge, akár kicsivel boka felé érő szoknyát. A nyári hangulat megmarad, ha egy pasztellszínű, vagy világos színű ruha mellett döntesz, amellyel remek párost alkot egy sötétebb gumicsizma. A kínálatban emelt sarokkal ellátott, rózsaszín, az oldalán megkötős boka gumicsizmát is találsz, amellyel szintén divatos maradhatsz egy-egy esős napon. Ha érdekel a trendi divat, próbáld ki ezeket az összeállításokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.