Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Hírek

2012. Május 10. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Mellet villantott a magyar botrányhősnő

Mellet villantott a magyar botrányhősnő

VV Éva ezúttal a Dopeman TV-nek nyilatkozott, meglehetősen furcsa állapotban. Egyesek szerint ezúttal is piás volt, ezért eredt meg a nyelve. Ráadásul villantott is.

Az egykori valóságshow-hős, akit ma már inkább botrányhősként emlegetnek Dopeman kamerái előtt idegesítette fel magát. Olyan hévvel magyarázott, hogy bizony kicsit többet mutatott meg a kebleiből, mint amennyit szeretett volna.

De nem ez volt az egyetlen probléma a szereplésével. Láthatóan most sem volt már szomjas, azt viszont kikérte magának, hogy alkoholista lenne. Azt mondta, nem piál többet, mint mások, csupán boldogtalan, mert minden barátnője elhagyta, a nagymamája pedig szívinfarktust kapott.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 20. 07:00, szombat | Bulvár

Annyi szemetet szállítottak el a Sziget után, mint egy kerületből egy hét alatt

Annyi szemetet szállítottak el a Sziget fesztivál területéről a Budapesti Közművek munkatársai, mint amennyi egy kisebb budapesti kerületben egy hét alatt keletkezik.

2022. Augusztus 19. 09:06, péntek | Bulvár

Shaun, a bárány az űrbe megy

Shaun, a bárány is részt vesz a Holdat megkerülő, legénység nélküli NASA-űrmisszióban - közölte a népszerű animációs tévésorozatot gyártó brit Aardman stúdió.

2022. Augusztus 16. 11:07, kedd | Bulvár

Rengetegen buliztak a Sziget fesztiválon

Számításaink szerint mintegy 450 ezren buliztak az idei Szigeten. A nyitónap teltházas volt, további kettő, a pénteki és a szombati csaknem teltházas - mondta a fesztivál főszervezője hétfőn este az MTI-nek.

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.