Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 18. 13:35, szerda | Helyi
Forrás: omegahirek.hu, Infopapa.hu (Sz.Zs.), veol.hu

Valószínűleg megtalálták az eltűnt idős nő holttestét

Valószínűleg megtalálták az eltűnt idős nő holttestét

Megtalálták annak az idős asszonynak a holttestét Pápa Öreghegyben, akinek az eltűnését egy hónappal ezelőtt jelentették be - írja az omegahirek.hu.

Ötven-hatvan fő rendőr, katona és polgárőr jelent meg szerda reggel a pápai Öreghegyben, nem messze a piac területétől. Viszonylag nagy területet jártak át csatárláncban, majd körülbelül fél óra keresés után, a rendőrök többsége autóba ült és elment. A helyszínelés jelen pillanatban is tart. Megérkeztek a megyéből a bűnügyi osztály nyomozói, a helyszínre pedig halottszállítót várnak. Információink szerint, valóban az idős nő holttestét találták meg. Hivatalosan senki nem erősítette meg, hogy bűncselekmény történt volna, de az előzetes információink szerint, feltételezhető, hogy megölték Vera nénit. Korábban már foglalkoztunk a témával, akkor a szomszédok is azt mondták, ők úgy gondolják, Vera nénit megölték. Az asszony önállóan közlekedni sem volt képes, ezért egyedül nem mehetett el otthonából. Az idős hölgy fiát, úgy tudjuk, hogy nem jelen bűncselekmény, hanem segítségnyújtás elmulasztása miatt, két hete előzetes letartóztatásba helyezték.

A Pápai Rendőrkapitányság érdeklődésünkre annyit erősített meg, hogy egy holttestet valóban találtak a teveli út környékén.

A helyszínen megkérdezettek azt mondták, ők úgy tudják, az asszonyt fia megölte, feldarabolta, hűtőládába tette, és utánfutóval kihozta arra a területre, ahol most a rendőrök kutattak. Azt is elmondták, a férfi gyakran ivott, olyankor pedig nagyon agresszív lett. Beszéltek arról is, hogy az asszony lakása véres volt, fiát Kéttornyúlakon találták meg a rendőrök - írja a Veol.hu.

A férfi barátja elmondta, ma kapott levelet Tamástól a börtönből, melyben azt írja, nem igazak az ellene szóló vádak.A Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet munkatársai Budapestről érkeztek a helyszínre, ahol a Teveli út melletti füves-bokros területet vizsgálták át

Az ügyrőlITT olvashat bővebben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.