Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Szeptember 10. 11:22, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Megrongálta az autómosót, a rendőrök elfogták

Megrongálta az autómosót, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság rongálás miatt folytat eljárást egy 18 éves pápai lakos ellen.

A rendőrségre 2021. szeptember 9-én reggel érkezett a bejelentés arról, hogy az egyik pápai önkiszolgáló autómosót az éjszaka valaki megrongálta. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az ismeretlen elkövető vizet folyatott az autómosó pénzbedobó nyílásába, ami miatt a berendezés elektromos szerkezete megrongálódott. A rendőrök egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A 18 éves pápai férfi beismerte tettét. Ellene rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.