Városlista
2021. szeptember 18, szombat - Diána

Hírek

2014. Július 18. 09:13, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Megrángatta az autóbuszvezetőt

Megrángatta az autóbuszvezetőt

Nekiment az autóbuszvezetőnek egy ittas férfi 2014. július 15-én este a Celldömölk – Győr között közlekedő vonatpótló járaton.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 15-én valamivel 21.00 óra után rendőri segítséget kért az egyik vonatpótló autóbusz vezetője, miután egy 39 éves ittas férfi utasa megrángatta a ruháját, mert megkérte ne kiabáljon és ne szemeteljen a járművön.

Az ittas férfi Celldömölkön szállt fel a járatra és Győrig váltott jegyet. Amikor Mezőlaknál járt az autóbusz, a jegyvizsgáló jelezte a jármű vezetőjének, hogy a középső ajtóval szemben egy erősen ittas férfi elfeküdt a székeken, valamint szemetel maga köré. A sofőr hátrament, hogy megkérje a 39 éves elkövetőt hagyja abba a kiabálást, szemetelést, aki dühében felállt és megrángatta a vezető ruháját.

A kiérkező járőrök az ittas férfit a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben büntető feljelentést tettek.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytat büntetőeljárást a férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.

2021. Szeptember 17. 21:58, péntek | Helyi

Fergeteges hangulat a Bagossy Brothers Company koncertjén - Megkezdődött az Agrárpiknik

Az év legmenőbb agrárrendezvényének nevezett program valóban elég menő módon kezdődött meg, menő lampionok alatt, menő pihenőágyakkal, egy menő zenekar, menő koncertjével!

2021. Szeptember 17. 09:27, péntek | Helyi

Tanszercsomagokat adományozott rászoruló családoknak az MSZP helyi szervezete

20 darab tanszercsomagot állítottak össze, amelyeket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata juttat el alsós és felsős rászoruló diákok számára.

2021. Szeptember 16. 14:23, csütörtök | Helyi

Egy pápai irodából lopott két helyi fiatal, a rendőrök elfogták őket

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást két 17 éves pápai lakos ellen.