Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Október 05. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől Nemesszalóknál, nem lett jó vége

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől Nemesszalóknál, nem lett jó vége

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

A járőrök 2022. október 4-én 0 óra 3 perckor Nemesszalók külterületén a 8411-es számú úton ellenőrzés alá akartak vonni egy személyautót, amelynek vezetője a rendőri jelzést észlelve gyorsítani kezdett - írja a Rendőrség.

A rendőrök követni kezdték a járművet, de annak sofőrje egyre nagyobb sebességgel haladt, Nemesszalókot elhagyva, a 834-es úton Pápa irányába hajtott. Végül a Mezőlak felé vezető útkereszteződésben a sofőr elvesztette uralmát az autója felett és azzal a vízelvezető árokba csapódott. Az egyenruhások odafutottak a gépkocsihoz, majd miután meggyőződtek arról, hogy abban senki nem sérült meg, intézkedés alá vonták az autóban utazókat.

Megállapították, hogy az Opel gyártmányú járművet egy 27 éves pápai férfi vezette, aki nem rendelkezik vezetői engedéllyel, illetve korábban a vezetéstől is eltiltották. A rendőri intézkedéskor kiderült az is, hogy a szóban forgó személyautót és annak csomagterében megtalált – egy másik gépkocsihoz tartozó – rendszámot, valamint a jobb hátsó ülésen utazó 23 éves rábaszentandrási férfit is körözik. A járőrök a további intézkedések megtétele miatt a járműben utazókat előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a 27 éves sofőr ellen büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének gyanúja miatt, valamint szabálysértési feljelentést tettek a közlekedési szabályszegésekért.

Fotó: Rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.