Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Február 08. 12:37, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megpróbált elfutni a rendőrök elől

Megpróbált elfutni a rendőrök elől

A pápai rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett, és járművére más gépkocsira kiadott rendszámot szerelt fel.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 5-én éjszaka Nemesszalókon megállítottak egy személygépkocsival közlekedő 31 éves gércei lakost, aki az igazoltatás előtt a gépkocsiból kiszállva megpróbált elfutni a rendőrök elől. A járművezetőt a két járőr elfogta és előállította a Pápai Rendőrkapitányságra. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a Sárvári Rendőrkapitányság korábban eltiltotta a járművezetéstől, és az általa használt autóra felszerelt hatósági jelzések egy másik gépkocsihoz tartoznak.
A gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából a járőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

A kép csak illusztráció

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.