Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2024. Szeptember 26. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Megnyitotta pápai irodáját a Duna House!

Megnyitotta pápai irodáját a Duna House!

Az ország egyik legismertebb és legjelentősebb ingatlanközvetítő franchise hálózata immáron Pápán is várja az ügyfeleit, legyen szó értékesítésről vagy vásárlásról.

A tulajdonosok 1998-ban hozták létre első ingatlanközvetítő vállalkozásukat, amelyben külföldi befektetőknek segítettek tanácsadással. Itt kezdődött minden, majd 2001-ben egy kisméretű, lakóingatlanokkal foglalkozó irodát kezdtek el működtetni néhány értékesítővel, amely szolgáltatásaival már elsősorban a hazai ügyfélkört célozta. Azóta töretlen a Duna House bővülése, immáron a legismertebb ingatlanközvetítő cégei között tartják számon a franchise hálózatot, amely több mint 140 irodát működtet az országban, és mintegy 1400 értékesítővel segíti az ügyfelei ingatlanhoz jutását, vagy azok értékesítését - tudtuk meg Bölcsföldi Viktor franchise értékesítési vezetőtől.

A Kossuth utca 34. szám alatt (Ricsi cukrászda mellett) található pápai iroda ünnepélyes megnyitóünnepségén az Otthon Centrum pápai irodájának képviselői is jelen voltak. Nem véletlenül, ugyanis a Duna House és az Otthon Centrum együttműködésben állnak egymással, mindkét cég értékesítői tudják ajánlani egymás kínálatát az ügyfeleknek, így egy helyen nagyobb eséllyel lehet mind ingatlant vásárolni, mind pedig értékesíteni. Ugyanez igaz az OTP Ingatlanpont kínálatára is, a Duna House az egyedüli iroda, amely három ingatlanközvetítő kínálata közül tud ajánlani ügyfeleinek ingatlant.

Bölcsföldi Viktor gratulál Práger Attilának, a pápai iroda vezetőjének

Sokkal biztonságosabb a Duna House irodáján keresztül az értékesítés, hiszen olyan jogi háttérrel rendelkezik a cég, amelynek köszönhetően mindegyik fél teljes mértékben védve van az esetleges visszaélések ellen. Komplex szolgáltatást nyújt a Duna House, nemcsak az ingatlanok értékesítésével foglalkoznak az irodák, hanem energetikai tanúsítványok elkészítésében is segítséget nyújtanak, "fogják az ügyfél kezét" az értékesítés teljes folyamatában, továbbá hitelügyintézés és a különböző támogatások terén is segítik az ügyfeleket. Mindezeken felül pedig egy országos adatbázisban kínálják a vagyonelemeket, így földrajzilag távolabbi ügyfelek érdeklődését is felkelthetik az ingatlanok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 26. 15:33, csütörtök | Helyi

Áldozó Tamás: Büszke vagyok erre a 13 évre!

A Pápai Médiacentrum »Polgármester Válaszol« című műsorában beszélt a leköszönő városvezető a maga mögött hagyott időszakról.

2024. Szeptember 25. 17:07, szerda | Helyi

Se világítás, se műszaki

Éjszaka, világítás nélkül, záróvonalon hajtott át lejárt műszakival – nem volt szerencséje a sofőrnek.

2024. Szeptember 25. 14:58, szerda | Helyi

A biztonságos közlekedésről tanultak a pápai ovisok

A pápai Nátuskerti Tagóvoda 2024. szeptember 19-én Óvodai Autómentes Napot tartott az intézmény gyermekei számára, amelyre a helyi Rendőrkapitányság is meghívást kapott.

2024. Szeptember 25. 13:36, szerda | Helyi

Nyugodt légkörben zajlott a cikluszáró képviselő-testületi ülés

Dr. Áldozó Tamás polgármester számára 13 éves tevékenysége elismeréseként 6 havi illetménynek megfelelő összegű jutalmat állapítanak meg.