Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2013. Június 06. 08:32, csütörtök | PR

Megnyitotta kapuit a 14. Harley-Davidson Open Road Fest

Megnyitotta kapuit a 14. Harley-Davidson Open Road Fest

Sebestyén Balázsék óriáskamionja gördült be először a fesztiválra

Felbőgtek a motorok Alsóörsön, megnyitotta kapuit a 14. Harley-Davidson Open Road Fest. A Class FM impozáns, üvegstúdióval felszerelt kamionját több kilométeres motor-konvoj követte a helyszínre. A motorozás szerelmesei lassan felverték sátraikat, hogy birtokba vegyék a világon egyedülálló fesztivál területét. Este elindul az őrület: a legendás Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról előadása után Ganxsta Zolee és a Kartel szaggatja a húrokat.

Mindegy mivel érkezel, a lényeg, hogy gyere! Elindult a Harley Fesztivál. Mától szombatig a féktelen szabadságé, a legnagyobb rock zenekaroké és a gyönyörű kétkerekűeké a főszerep a Balaton északi partján. Elsőként a Morning Show legénysége gördült be a kapun. Sebestyén Balázs és Vadon Jani az ország egyetlen mozgó üvegstúdiójában érkezett, Rákóczi Feri pedig egy helikopterről lógva köszöntötte az első fesztiválozókat.

A hazánkban most debütáló „okoskarszalagok” kiadása már elkezdődött a fesztivál bejáratainál. A különleges belépők fizetőeszközként, pénztárcaként szolgálnak a résztvevők számára. Ráadásul segítségével bárki posztolhat a fecebook oldalán és nem utolsó sorban, megnyerheti szombaton a fődíjat, egy 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidsont.

A koncertek mellett más programokkal is várják a világon egyedülállónak számító motoros rendezvény szervezői a látogatókat. Lesznek vezetett túrák a régióban, pénteken Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok tart bemutatót a fesztiválterület felett. De motordurrogtató verseny, kaszkadőr show, trial bemutató is kiegészíti a programot. A fesztivál egyik leglátványosabb eseménye, a több ezer motoros felvonulása, szombaton délben kezdődik és bejárja a környező településeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.