Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2024. Május 22. 17:25, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megnevezte alpolgármester-jelöltjét Grőber Attila!

Megnevezte alpolgármester-jelöltjét Grőber Attila!

Vadász Krisztina lesz Pápa alpolgármestere, ha Grőber Attila megkapja a választók bizalmát a június 9-i önkormányzati választáson.

Grőber Attila mai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a választások tétje az, hogy a pangás éveiből van-e kiút, hogy képesek vagyunk-e közösen egy megújuló Pápát építeni. - A megújuló Pápához új képviselőkre van szükség, akik nyitottak, befogadóak és képesek azt a társadalmi békét és nyugalmat megteremteni, amely a megújuláshoz és a fejlődéshez elengedhetetlen - fogalmazott Grőber Attila hozzátéve: amennyiben a választáson felhatalmazást kap a pápaiaktól, Vadász Krisztinát kívánja felkérni alpolgármesternek. - Soha nem volt még Pápán női alpolgármester, a város csak nyerne az ő személyével - hangsúlyozta.

Vadász Krisztina azt mondta, először meglepte Grőber Attila felkérése, úgy gondolja, hogy olyan szakemberekre kell bízni a különböző feladatatokat, akik valóban értenek a munkájukhoz, és hagyni kell őket szabadon dolgozni. Azt hangsúlyozta, hogy nem ért mindennel egyet Grőber Attilával, ám mégis kiváló köztük az emberi és a munkakapcsolat is, hiszen kölcsönösen tisztelik egymást és érvek mentén ütköztetik álláspontjukat, kifejezetten igényli a polgármesterjelölt, hogy fogalmazzon meg kritikát vele szemben, hiszen az építő kritika a fejlődést szolgálja. - Maradok olyan ember, aki megérti és igyekszik orvosolni mások problémáját, aki tudja, hogy alapvető feladatai vannak, amit véghez kell vinni, és amiért nem köszönetet vár. Aki meghallgatja és elfogadja a jogos kritikát, aki az itt lakókkal együtt szeretné építeni és élhetőbbé tenni ezt a gyönyörű várost - fogalmazott Vadász Krisztina.

Az alpolgármesterjelölt szerint Pápának szabadságra van szüksége. Arra, hogy a szakemberek szabadon dolgozhassanak, az emberek szabadon elmondhassák a véleményüket, kritikájukat, és olyan városvezetésre, amely meghallgatja ezeket a kritikákat, segíti és támogatja a polgárokat. Nem tesz különbséget polgár és polgár között, hanem minden pápait képvisel, függetlenül attól, hogy milyen párttal szimpatizál - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 07:54, csütörtök | Helyi

Pápai ékszerboltból próbált lopni a két grúz férfi

Egy ajkai ékszerüzletből jelentették a rendőrségnek október 11-én délben, hogy két külföldi férfi az eladó figyelmét elterelve elemelt egy több százezer forint értékű arany nyakláncot, majd Pápán is próbálkoztak.

2024. Október 16. 08:02, szerda | Helyi

Hétvégén rangadót játszik a Perutz!

Az első helyen álló tihanyiak látogatnak a harmadik helyezett pápaiak otthonába.

2024. Október 15. 09:14, kedd | Helyi

Új lendületet adna a belvárosi összefogásnak Grőber Attila

Tegnap késő délután egyeztetett a polgármester a belvárosi üzletek képviselőivel. Grőber Attila támogatásáról biztosította a jelenlévőket, és az adventi időszakra vonatkozó terveit is ismertette.

2024. Október 14. 14:45, hétfő | Helyi

Két vadelütés is történt Pápa térségében a hétvégén

Pápa és Adásztevel, majd pedig Nemesszalók és Külsővat között történt baleset.