Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2018. Április 27. 13:23, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megkezdődött az aszfaltozás a Jókai utcán

Megkezdődött az aszfaltozás a Jókai utcán

Az utca belváros felőli szakaszán zajlik jelenleg is az aszfaltozás. Az útfelújítási munkálatok miatt más útvonalon halad majd a jövő hét végi ballagás is - derült ki a ma délelőtti helyszínbejáráson.

A kopóréteg terítését végzi ezekben a percekben is a finisher gép a Jókai utca páratlan oldalán, a másik oldalon pedig a holnapi napon készül el a burkolat. Ezt követően emelik szintre az aknafedeleket és a jövő hét végén készülhet el az úgynevezett kopóréteg, az út legfelső burkolata. Ezt követően vehetik újra birtokba a Jókai és a Szalmavári utakat az autósok - tudtuk meg Molnár István városfejlesztési osztályvezetőtől.

Unger Tamás alpolgármester a jövő hét végi városi ballagással kapcsolatban elmondta, az útépítés miatt a ballagók nem a Jókai utcán, hanem a Batthyány utcán haladva közelítik meg a belvárost.

Az utca másik szakaszán is folyik a munkavégzés, eltávolítják a még megmaradt aszfaltréteget, illetve a szegélyeket és a közműveket építik, teljes útlezárás mellett.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.

2022. Augusztus 10. 14:16, szerda | Helyi

50 helyett 127 km/h-val hajtott Ihászon a fiatal sofőr

A megengedett sebesség dupláját is túllépte a sofőr, a rendőrök intézkedés alá vonták.

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.