Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Június 14. 07:13, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Megkezdődött a 24. Pápai Játékfesztivál

Megkezdődött a 24. Pápai Játékfesztivál

Az első napon a csikidámé volt a fő szerep.

Péntek délután kezdődtek meg a programok a pápai Fő téren. Idén is vár mindenkit a kézművesek utcája, ahol népi kézművesek és iparművészek portékáit lehet megvásárolni. A délután során folklór mősorok színesítették a teret a Vadvirág Néptáncegyüttese, a Pápai Református Kollégium „Tánc-Lánc” Alapfokú Művészeti Iskolájának gyermek táncosai, az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és a Sindő Népzenekar közreműködésében. Játékfesztivál lévén természetesen a gyermekekre is gondoltak a szervezők, számos játék közül választhatnak akár a legkisebbek is.

Este kilenctől kezdődtek a nagykoncertek. Az idősebb korosztály számára is jól ismert Szikora Robi vezette R-Go és a frissen felfedezett MDC, valamint a ByeTheWay lépett fel a Fő téren felállított színpadon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.