Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2012. Március 19. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megjelent Whitney Houston szelleme

Megjelent Whitney Houston szelleme

A világhírű Oprah Winfrey műsorában szólalt meg először nyilvánosan az elhunyt díva lánya, Bobbi Kristina.

A lány elképesztő lelkesedéssel mesélte, hogy nincs egyedül, mert rendszeresen beszélget édesanyjával, aki pontosan megmondja neki, mit tegyen.

Oprah Winfrey-t, a Houston család egyik legjobb barátját is sokkolták az elmúlt hónap eseményei és hírei. Nem véletlen, hogy neki sikerült először megszólaltatnia az elhunyt énekesnő 19 éves lányát, akiért egy fél világ aggódik. Bobbi Kristina ugyanis képtelen volt megmaradni édesanyja halála után házukban, és mindent maga mögött hagyva azonnal kiköltözött. Néhány nap múlva azonban Whitney megjelent neki, szólongatni kezdte, hogy költözzön vissza. Azóta a tinédzser a georgiai villában él, és egyáltalán nem zavarja, hogy állandóan maga körül érzi az édesanyját.

"Mindig velem van, folyamatosan érezhetem. Emlékszem, régen állandóan azt kérdezgette tőlem, szükségem van-e rá, és most is ezt teszi.- mondta a műsorban Bobbi Kristina mosolyogva. - A lelke nagyon erős, szó szerint érzem, ahogy átjár. Én meg azt kérdem tőle: Anya, mit csinálsz? Még most is ott ül, én pedig még most is nevetek, beszélgetek vele"

A pletykák szerint azonban a lány nem egyedül költözött vissza az otthonába, de nem tudni, vajon ezt is Whitney javasolta-e neki. Egy fotós ugyanis saját testvérével, Nick Gordonnal örökítette meg, ahogy kéz a kézben andalogtak a ház közelében. Bobbi Kristina, egyelőre nem kommentálta viszonyukat, de egy ismerősük szerint erre nincs is semmi szükség, hiszen valójában nem is rokonok. A 22 éves Nick ugyanis csak az énekesnő fogadott fia, vér szerint nem tartoznak össze. A Houston család úgy tűnik nem bánja, ha romantikus kapcsolat szövődik köztük, és valaki vigyáz a 19 éves labilis idegzetű lányra.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.

2023. Május 24. 07:15, szerda | Bulvár

Vasvillával támadta a Google Street View autóját egy férfi Magyarországon

Nem tetszett neki, hogy őt és a környéket fotózza, leverte a kocsiról a kamerát.