Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2012. Március 24. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Mégis elégedetlen az alakjával Adele

Mégis elégedetlen az alakjával Adele

Eddig azt állította, hogy nem érdekli a testsúlya, most azonban mégis fogyni akar Adele. Talán Karl Lagerfeld bántó szavait vette magára?

Néhány hete mindenki felháborodott, amikor Karl Lagerfeld azt mondta Adele-re, hogy túlsúlyos, maga az énekesnő pedig azt üzente vissza a híres divattervezőnek: nem érdekli a testsúlya, mert nem akar modell lenni. A fiatal popsztár azonban valószínűleg nem az igazat mondta, vagy azóta meggondolta magát, most ugyanis állítólag fogyni akar. Egyik barátja szerint már a célt is kitűzte maga elé: két számmal kisebb ruhákat szeretne hordani, és ennek érdekében még sportolni is hajlandó lesz. "A Pilates mindig is érdekelte, csak épp nem volt ereje elkezdeni - árulta el a bennfentes. - Mostantól viszont ez másképp lesz."

Hogy miért változott olyan nagyot Adele véleménye? Az ismerős szerint egyszerűen arról van szó, hogy az utóbbi hónapokban hangszálműtétje miatt egy kicsit amúgy is lefogyott, majd nagy küzdelem árán, több visszaesés után letette a cigarettát, és rákapott az egészségesebb életmódra. Rossz nyelvek szerint azonban inkább az állhat a háttérben, hogy mégis magára vette Lagerfeld szavait, és megelégelte, hogy állandóan a testsúlyával foglalkozik mindenki. Akárhogy is van, egy biztos: ha fogyni fog, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért, de az alakja még jó ideig téma marad...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.